U trendu

Najseksi baka sveta otkrila tajne i trikove svog atraktivnog izgleda (foto)

„Najzgodnija baka na svetu“ Đina Stjuart, 20. septembra trebala bi da proslavi svoj 52. rođendan te je tim povodom otkrila tajne koje se kriju iza njenog mladolikog izgleda.

Australijska lepotica ima troje unučadi i poznata je kao najzgodnija baka. Svojim izgledom pridobila je brojne obožavatelje.

– Sviđa mi se kako se osećam u ovim godinama. Pokušavam da brinem o sebi na najbolji mogući način i uživam da delim znanje na svojoj stranici o zdravlju na Instagramu nakon što toliko njih traži da podelim svoje tajne, savete i trikove – kaže Gina.

Baka jede potpuno organsku hranu i pokušava da izbegne onu koja je puna različitih vrsta veštačkih aditiva itd.

– Verujem da se starenjem svi menjamo, iznutra i izvana zbog životnih iskustava, i život nas može opteretiti. Mislim da mi je praktikovanje disciplinovanog pozitivnog mentalnog pristupa stvarno pomoglo da se nosim s tim – priznaje Đina.

Svoje prvo dete rodila je sa samo 19 godina.

– Moja deca rastu i nestvarno je biti baka. Svu decu sam odgojila i ponosna sam na ono što su postali – kaže ona.

Gina će uskoro napuniti 52 godine i veruje da je fizički i psihički spremna za sve što život baci pred nju, prenosi Daily Star.

– Spremna sam za sledećih 20 godina. Znam da će to biti izazov jer svi vremenom starimo, ali znam da svi možemo ići kroz život što je moguće zdraviji i fizički snažniji kao najbolja verzija sebe, potrebno je samo znanje, trud i predanost. Nadam se da ću inspirisati ljude da učine upravo to – ističe zgodna baka.

Ona veruje da se ne moramo prilagođavati sistemu verovanja da smo stari, prenosi 24sata.hr.

– Brinuti se o sebi jedan je od najvećih izazova i na kraju će se isplatiti dodavanjem više godina vašem životu – dodaje Gina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar