U trendu

Najvažnija erogena zona: Nijedna žena ne može da odoli poljupcu na ovom mestu

Žene apsolutno obožavaju kada ih partner poljubi na ovom mestu. Koja je najjača erogena zona skoro svake žene? Verovali ili ne – to je vrat!

Zašto su žene toliko uzbuđene od poljupca u vrat?

Ako ste ikada obraćali pažnju na svoje partnere, onda sigurno znate kako poljupci u vrat mogu učiniti da se osećaju drugačije: osećaj maženja, sisanja, ljubljenja i ugriza može da izludi žene. Zašto?

Vrat kao ženska erogena zona

I muškarci i žene obično navode vrat kao jednu od svojih najboljih erogenih zona. To znači da poljupci u vrat, ako se rade kako treba, mogu odmah da se opuste i uzbude vašeg partnera.

Zašto vrat?

Bez obzira da li ste bili sa svojim partnerom deset ili stotine puta, sa sigurnošću se može reći da postoje mesta koja možete dodirnuti i očekivati trenutne rezultate. Ova magična mesta se zovu „erogene zone“.

Erogene zone su delovi tela koji su posebno osetljivi na seksualnu stimulaciju. Ova područja obično uključuju usne, uši, stopala, unutrašnju stranu butina, ramena i naravno vrat, piše Citymagazine.si.

Ali postoje i drugi razlozi zašto su posebno poljupci u vrat tako poželjni. Evo nekih od njih.

Otkrivanje seksualne energije

Vrat je takođe važno područje povezano sa energetskim centrom grla u nekim tradicionalnim sistemima kao što je joga. Poljupci na ovom mestu mogu pomoći u otkrivanju i oslobađanju seksualne energije, što može ojačati intimnu vezu između partnera.

Podsticanje predigre

Poljupci u vrat su odličan način za početak predigre. Nežnost koju poljupci donose u ovoj osetljivoj oblasti može postepeno da dovede do strastvenijih trenutaka. Ovo je odličan način da uspostavite intimnu vezu pre nastavka seksualne aktivnosti.

Održavanje strasti

Redovni poljupci u vrat održavaju strast i romantiku u vezi. Obraćajući pažnju na osetljive delove tela vašeg partnera, vezu održavate svežom i živom. Strastveni gestovi poput poljupca u vrat pomažu da iskra ljubavi ostane živa.

Individualna osetljivost

Svaka žena je jedinstvena, pa tako i njena osetljivost na poljupce u vrat. Zapamtite da je komunikacija ključna. Posavetujte se sa svojim partnerom o tome šta najbolje odgovara za njega/nju i zajedno istražite kako ovaj intimni dodir može dodatno obogatiti vašu vezu.

Intimnost i poverenje

Poljupci u vrat stvaraju posebnu intimnost između partnera. Ovaj deo tela je često prilično zaštićen, pa kada dozvolite poljubac na ovom mestu, to pokazuje poverenje i povezanost. Takvi postupci naglašavaju intimnost između vas.

Opuštanje i zadovoljstvo

Vrat je područje gde se akumulira mnogo napetosti i stresa. Nežnim poljupcima možete osloboditi napetost i ponuditi partneru trenutke potpunog opuštanja. Osećaj zadovoljstva i opuštenosti koji možete postići poljupcima u vrat je neprocenjiv.

Komunikacija bez reči

Prenošenje emocija, ljubavi i strasti kroz ovaj nežni dodir može biti izuzetno moćan način izražavanja emocija. Ponekad reči nisu neophodne, jer poljupci u vrat mogu reći više od hiljadu reči. Pored činjenice da je tu skrivena ženska erogena zona.

Dakle, ako želite da začinite svoj odnos i stvorite duboku vezu sa partnerom, ne zaboravite na moć poljupca u vrat. Ovaj gest nije samo seksi, već je i izuzetno intiman i izražava duboku emocionalnu vezu između vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar