U trendu

Najvulgarnije stvari koje devojke rade po klubovima

„Današnje klaberke izgleda ne prave razliku između toga šta je seksi, a šta vulgarno. Na primer, seksi je mala crna haljina u koju je utegnuto vitko telo, ali je vulgarno kad ta mala crna seksi haljina više liči na najlon čarapu koja ne ostavlja mašti na volju i pri tom ima toliko dubok dekolte da se grudi prelivaju preko nje (čak i ako su one čvrste, silikonske).

Pored takvih klaberki, go-go plesačice padaju u zasenak, jer se klaberke očito uspešnije bore za mušku pažnju (ili bar pažnju fotografa) izvodeći „prljavi ples“, koji u njihovom zanosu postaje još prljaviji, poput simulacije seksa u javnosti… Ni to nije sve: s drugaricom se strastveno izljube, izližu, ispipaju, da ne govorimo o „akcijama“ ispod stolova…“ (24sata.rs)

„Kako izgleda savremena klupska i kafanska slika?

Klupska je obično više okrenuta dogovoru i automobilu, a kafanska je više WC…

U klubu se dogovara za akciju u kolima ili u kolima pa kući, ili samo kući…

A u kafani je vrlo česta situacija – seks u WC-u, 3, 5, 10 min. maksimum, više neće da trpi od toga, a i nezgodno je, pobuniće se ostale zbog zauzimanja WC-a.

Često imaju po više mladića na veče, često ostanu beli tragovi po miniću, bluzi, pozadi, nekad bude i po kosi, ali to ređe…

Do tri se smatra da je ok – tj. nije ‘dajka’.

Ono što će vam svaka koja je u kafani prodavati jeste da je iznenađena što se to dešava u njenoj blizini. To su one koje se uigravaju, dok još nisu zagorele previše, ili nisu jos prešle na nepristojne ponude…

Ali to se vremenom sve kristališe, znači, većina prihvati za piće, za vožnju, za 100 evra za oral (viša je cena jer to je ipak izlazak, i kafana i klub, nije kao u školskom dvorištu, da može i za 600 din. ili čak i za 500, a osnovnoškolka ili niži razredi srednje škole).

Nisu te devojke to osmislile… To su osmislile ove starije što drže neki nivo ili mora da im se kao ugađa jer su dame, a daleko su od dama.

Ta ženska deca u periodu od 11 godina počinju da probaju šminku i onda od starijih devojaka vide i kako se koristi seksualnost. i to kopiraju…

Pri tom 98% roditelja ne zna da devojke često potroše sve što im daju, koliko god im dali, i onda ne ostane ni za taksi, pa pristanu na oral ili i da se poseksaju da bi dobile vožnju. To je, recimo, 10% od posetiteljki nekog mlađeg kluba spremno da uradi, samo treba da znaš vreme kad počinje lovka na prevoz…

Morate imati u vidu da mnoge žene prave face sablaženja na nešto što same rade ili rade i mnogo gore stvari, ali sebi to objašnjavaju time što su popile.

Pri tome se namerno zagreju sa 3 unučeta pre izlaska.

A starije već imaju neke drugačije šablone, nalik okorelim tetkama u 40-tim, znači, bukvalno važi pravilo ‘bataljonke’. To vam je ono: bila sam nevina, onda sam bila sa njih sto, onda sam bila bataljonka, a onda sam bila sa njih još sto i opet sam postala nevina.

Srednjoškolke obično obožavaju felacio na izlasku jer im je to najjeftiniji kompromis (to je moderna psihološka igra, da na svakom izlasku mora neko da ih startuje, žvalavi i opipa, a bezazlen vrhunac kontrausluge je da mu odradi felacio).

Zašto je potreba skoro svake srednjoškolke i mlađe studentkinje da bude startovana na svakom izlasku?

Moja procena je rivalitet. A kako se stvorio taj rivalitet, to vec gledajte vi…
Isto je BG ili provincija, isti je taj detalj…

Većina devojaka po klubovima je nadrndana, samoživa, ali ima izuzetno malo samopouzdanja (kao osnovu, a ovako naoko imaju kao ogromno samopouzdanje po bezobrazluku i po tvrdoglavosti, ali to je samo privid).

Tačno je da dobar deo devojaka ne izlazi stalno, ali preliva se to na njih u onim detaljima koje one same ne primećuju….“ (Umri_muski)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.