Naočare a la Dženifer Lopez

Latino pop diva Dženifer Lopez okušala se više puta na polju mode. Najpre je kreirala liniju odeće, a potom je dizajnirala i sopstveni parfem. Odnedavno razvedena, Lopezova je još jednom rešila da oproba svoju kreativnost, ali i svoj smisao za biznis. Upravo se priprema da na modno tržište lansira originalne J. Lo naočare za sunce.

Prema njenom predstavniku za štampu, nova modna linija je „u skladu sa aktuelnim trendovima i posebno će biti privlačna mladima“. Naočare, koje su opisane kao moderne i cool, proizvedene su u raznim nijansama i raznih su oblika, uključujući i one koje nemaju okvir, kao i model sa ogromnim sočivima koja su ukrašena kristalima i logotipom „J.Lo“.

Nesumnjivo, naočare za sunce jesu okosnica stila Dženifer Lopez. Na kraju krajeva, ona je jedan od glavnih krivaca za trend velikih stakala na naočarima koja su nijansirana u najrazličitijim bojama, a koje možemo videti bukvalno svuda. Ko bude želeo da se okiti originalnim J.Lo parom, moraće da izdvoji između 30 i 50 evra.

Ljubitelji tračeva i senzacija tvrde da je i samoj gospođici Lopez potreban jedan dobar par naočara, i to tamnih, kako bi mogla da se sakrije od bliceva koji sevaju gde god se pojavi sa svojim novim dečkom, Benom Aflekom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.