U trendu

Našminkajte se kao Madona!

Madona se često naziva „ikonom našeg doba“. Ona je žena sa sjajnim smislom za biznis, muziku, ali i imidž. Za mladalački izgled njenog tela zadužen je veoma brižljiv život kada su hrana i bavljenje sportom u pitanju. Ovom prilikom, predlažemo vam da i vi uhvatite neku njenu „caku“ i da budete „kao Madona“ bar na jedan dan. Evo recepta za Madona look, a beautiful stranger-a nađite same.

Obrazi: Za ovakav izgled ne treba koristiti šminku zvanu „svet u ružičastom“ i praviti male kružiće po sredini obraza. Umesto toga, izaberite tamno crvenu šljiva boju, koristite veliku četku kojom ćete je naneti na jagodice, a potom napravite pokret četkom naniže, na taj način će vaše lice dobiti lepši izgled.

Oči: Kao osnovu, nanesite med-žutu senku. Sada lagano pređite smeđom (boja dima) senkom preko kapka i nešto jače na rubovima, da bi vaše oči dobile dubinu. Za lako nanošenje koristite mekše četkice.

Usne: Madonine usne su veoma „holivudske“ i imaju crvenu boju koja odgovara svakome, ali je malo onih koji i imaju petlju da je stave. Kada su tamnije boje u pitanju, olovka za usne nije potrebna. Jednostavno nanesite karmin četkicom za usne. Potom nanesite puder, pa opet karmin jer će vam se na taj način šminka mnogo bolje držati. I za kraj jedan stari, ali ipak primenljiv trik, ukoliko želite da se osigurate vaš osmeh od mrljanja zuba karminom: nanesite na zube malo vazelina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.