Našminkajte se kao Maraja Keri!

Ovo je devojka koja se ne plaši da kaže: „Hej, pogledajte me!“ Maraja Keri (Mariah Carey) kao da ima jako mnogo različitih strana i pri tom uživa da ih istražuje. Ona ume da privuče pažnju i ne plaši se isprobavanja potpuno novih stvari. Maraja će se uskoro po prvi put pojaviti na velikom platnu u filmu „All That Glitters“. Da li je uplašena, nervozna, da li ima tremu? „Volim izazove“, jednostavno je odgovorila ponosna vlasnica čarobnog glasa. Paleta boja njene šminke šalje istu poruku – Maraja se odlučila za tamne, vatrene tonove, od zlatne do boje vina. U pitanju je kobinacija koja privlači pažnju i koja će vas izvući iz gomile.

Osnova

Počnite šminkanje nemasnom hidrantnom kremom. Natapkajte lice podlogom sa zlatnim podtonovima. Koristeći veliku četku, nanesite svetli puder u prahu. U svakom slučaju – ostavite na licu malo sjaja, to je dobra stvar!

Obrazi

Odaberite rumenilo tamne malina-boje. Marajini obrazi su rumeni, tako da ona izgleda veselo i sveže.

Usne

Crvena boja sa plavičastim podtonom je klasično lepa. Maraja voli krem-ruž koji se dobro „drži“ u toku cele večeri. Da bi i vaše usne bile „otporne na poljupce“, nanesite krem-ruž, razmažite, pa ga nanesite još jednom. Potom na usne namažite sjaj sa malo zlatnih šljokica.

Oči

Koristeći malu četku nanesite svetlucavo-roze senku tik ispod obrva. Nanesite senku boje dima sa ljubičastim nijansama preko kapaka i produžite prema spolja da biste „uvećali“ oko. Istom tom bojom povucite tanku liniju ispod očiju (koristite manji aplikator za nanošenje). Ukoliko želite još jači efekat, stavite ajlajner oko očiju i gore i dole (tečni ako želite oštru liniju; u prahu ili u olovci za mekšu). Uvijte trepavice i nanesite dva namaza crne maskare. Uklonite grudvice šminke (ako ih ima) i izravnjajte eventualne neravnine. Kada je boja jaka, svakako da želite da izgleda precizno i dobro nanešeno.

Ukoliko želite da saznate trikove koje pri šminkanju koristi Madona (Madonna), kliknite ovde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.