U trendu

Ne shvatati lepotu preozbiljno

Svaka žena bi volela da je lepa – ne nužno da izgleda kao manekenka, ali da ipak bude lepa. U tome pomažu dobra garderoba, kozmetički preparati, dekorativna kozmetika… Ipak, nekada se s tim i pretera, i zaboravi se da se treba i zabaviti.
Na šta mislimo? Različiti mediji stalno nas bombarduju porukama o tome kako lepota izgleda, šta je u trendu, dobijamo čitavu gomilu saveta (nekada i protivrečnih) o tome kako ulepšati ovaj ili onaj deo tela, šta s čim ide, a šta ne ide… Naravno, biće tu korisnih i zanimljivih stvari, biće tu i mnogo čega tačnog – ali čak i kad se o onome što je tačno radi, ne morate uvek da ga se pridržavate.
Naime, najlepša žena je, pre svega, zadovoljna žena. Žena koja je zadovoljna sobom, koja ima snagu u sebi, vedra i ljubazna žena. Ona će prosto zračiti lepotom, onakvom kakvu nikakva kozmetika, garderoba, pa ni estetska hirurgija ne bi mogli da obezbede. A ako lepotu shvatite preozbiljno i strogo pazite šta se s čim uklapa, svaki čas se mackate, lickate i doterujete, to s vremenom prestaje da bude zadovoljstvo i postaje opterećenje – a onda nema ništa od vedrine, bar ne one iskrene.
Zato, ne zaboravite da se povremeno poigrate. Ako vam se baš dopada neki parfem koji bi trebalo da je namenjen tinejdžerkama, a lepo miriše na vama, stavite ga! Ukoliko želite da se poigrate bojama koje zvanično baš i ne idu jedna s drugom, samo napred! Eksperimentišite i zabavljajte se, ne shvatajte ni svoj izgled ni sebe, a ni druge, preozbiljno, i uvek ćete u sebi imati bar neku dozu vedrine.
A najlepša žena je ona koja se od srca smeje – mlada ili stara, buckasta, mršava ili idealne figure, farbane ili prirodne kose (može i seda), našminkana ili bez šminke, najlepša je nasmejana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.