U trendu

Neophodno ovih dana: krznena jakna

Brrr… Zima ume da bude baš hladna (iznenađujuće, zar ne?); kad su jako niske temperature, hladno je i u stanu, a tek kad ste prinuđene da izađete iz njega… Nekako, baš vam se i ne izlazi, osim kada morate (ne izlazi vam se ni tad, ali nemate izbora). U toku hladnih dana, od velike pomoći mogu biti krznene jakne – em greju, em super izgledaju. U ekološkom duhu i protiv ideje da se simpatične životinjice ubijaju samo zbog krzna (niko još nije umro zato što nije imao bundu od beba foka), predlažemo ili veštačko krzno, ili krzno onih životinja koje su ionako ubijene zbog hrane. Evo nekih predloga za udobne, mekane, tople, superizgledajuće jakne za ove ledene dane.

Klasične jakne – ma, ne! Dajte nešto moderno! Zašto? Klasični modeli takođe mogu da izgledaju super, a uz to su i elegantni; zanimljivo izgleda jakna od imitacije velura, sa veštačkim krznom, čupavim porubima i proštepanim detaljima. Naravno, ovakva jakna će poružneti ako je budete nosili po kiši.

Za hladno i vlažno vreme najbolje su jakne vetrovke. Velika kapuljača je obavezna. Vetrovka postavljena krznom često ima tu prednost da postava može i da se skine, ukoliko vam tako više odgovara. Neki model sa prostranim džepovima i povezom u struku izgledao bi i sportski i elegantno.

Ako volite „kul“ izgled i vatirane jakne, nema problema; moguće je naći debele, štepane jakne koje dosežu do kukova, sa prišivenim veštačkim krznom. Tražite nešto što će istaći vaš mladalački izgled i aktivan način života? U tom slučaju, predlažemo pilotsku jaknu, koja je već neko vreme hit, a očekuje se da će tako biti i na proleće. Džepovi na rukavima su u tom slučaju obavezni, a poseban detalj čini kapuljača sa dodatkom veštačkog krzna.

Ako su vam od svega najvažniji opušten izgled i udobnost, predlažemo dugačku jaknu od imitacije jagnjeće kože, postavljenu imitacijom jagnjećeg krzna, koje je prišiveno i na šavove – veoma mekano i udobno. Ukoliko vam je trendi izgled važniji, možete pokušati sa jaknom od imitacije velura sa ukrasnim trakama i sa dodatkom veštačkog krzna na kragni i po rubovima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.