U trendu

Ni ove iz BG nisu cvećke, ali provincijalke…

Vaše mišljenje o odnosu devojaka iz grada i onih iz manjih sredina koje dolaze? (Renegade-Ns)

U jednoj anketi (informer.rs) više od polovine smatra da „provincijalke“ jesu bolje žene, četvrtina se ne slaže s tim, dok oko 21% onih koji su glasali smatra da u toj tvrdnji ima istine.

Ipak, utisak koji se stiče posle pročitanih komentara nešto je drugačiji. Ili su barem „branitelji Beograđanki“ nešto glasniji.

– Ovo sam i ja mislio dok nisam na fakultetu upoznao te „patrijahalne devojke“, koje su mi uništile život.

Prava istina je sasvim drugačija. Sa devojkama iz Beograda makar znate na čemu ste, odmah, ili vrlo brzo posle upoznavanja. Ako su *urve, *urve su i to ne kriju (previše).

Ove iz unutrašnjosti sve prodaju priču, a onda kada je kupite, zavuku vam ga tako jako, da vam se ove razuzdane Beograđanke učine kao svetice.

Istina je da su one uglavnom neiživljene i Beograd ili nekog soma kao što sam ja uglavnom doživljavaju kao platformu preko koje će doći do svog cilja, a to je život u stilu Sodome i Gomore. Ne bih više bio sa devojkom iz unutrašnjosti za sve pare ovog sveta – napisao je.

Sa njim se saglasio još jedan korisnik:

– Sve je suprotno od onog što se misli. Sećam se drugarice, na početku njenog faksa, koja je išla samo u Stahinića Bana, Obilićev, jurila japije, menadžere, zaskakali se po magacinima, a kada se vrati u svoj gradić, na vikend, prodaje priču da je „nevina“.

U malim gradovima imaju problem što ne smeju da žive kako im se prohte, brzo se sazna, pa moraju da žive stegnuti i da se foliraju. Nije ni njima lako, samo nemojte da prodajete te priče. Opuštenije su BG žene, svasta vide, prođu, nisu željne ničega posebno, samim tim i neće da gaze preko mrtvih da bi došle do nečega.

– To je to. Bravo. Jedna od ovih sto sam ja upoznao, dosla prvi dan na faks iz Trstenika, u nekom sirogojno džemperu, sa gumicom za tegle na kosi, i sa nekim đozlucima od pola kile. Posle par godina sretnem je, sedi, sva izoperisana u nekom bmw kabrioletu, sa nekim zadriglim ćelavim likom, godišta njenog ćaleta, a na njoj sve samo pršti „guči“, „luj viton“… Jos kao nije mogla da me seti odmah, nego joj je malo trebalo…

Napišite i Vi šta mislite o ovome na Forumu Krstarice…

8 komentara
 1. Provereno

  Domaćice, kojima muževi rade u dobrim preduzećima i onešto se prafe fine i „nedodoirljive na ulici“ su najbolje u krevetu.Kad ostaneš bez svesti, one te reanimiraju dok trepneš, pa opet pokreću ringišpil. Tosltoj je rekao: “ treba samo da se usudiš“

 2. bojan

  hemija nema veze sa lokacijom. o lokaciji nažalost razmišljam kada me prodje želja. a onda.

 3. S2

  Ili je ova tema obrisana iz foruma, ili donji link ne valja. Klikom na njega dobije se obaveštenje da tema ne postoji i da treba obavestiti administratora, budući da smo kliknuli na redovan link sa istog portala.

 4. Dario

  Samo peta generacija (ili više od toga) su Beograđani ! Ostali su DOĐOŠI !!! Zato ne lupetajte ! A ološj je ološ, bilo odakle da je !

 5. u prolazu

  Kulturu ili nekulturu moze da ima svako. Nezahvalno je etiketirati zenske na osnovu svog porekla. Malogradjanstine imas svagde i u manjim gradovima i na selu a hvala bogu i veliki gradovi nisu izuzetak. Ja bih rekao da neki momci mesaju poreklo sa kulturom. Osnovno vaspitanje i bonton dolazi od roditelja, bez razlike dali su oni ziveli na selu ili u gradu. Shodno u tom duhu vaspitavaju i svoju decu, tako da cure koje su odgojene u porodici gde se neguje i postuje kultura ponasanja kako prema roditeljima braci sestrama tako i prema prijateljima i nepozantima, ce biti prijatne osobe za pricati. One znaju da izraze svoj interes ili afekciju prema muskarcu a za one koji su ili bezobrazni ili im se ne svidjaju ce biti odbijeni uz postovanje. Takodje postoje i one koje su siromasne duhom i odgojem nemaju nista drugo da ponude osim svog izgleda. Neke od njih mogu da pokusaju unovciti svoj izgled i obicno se spandjaju sa muskarcima koji su imucniji obicno stariji i one im dodju nesto kao trofej. Ali dosta o takvima hocu da kazem da postoje i lepe i pametne i kulturne zenske kojima je prioritet muskarac koji ce ih udostojiti lepim ponasanjem a pre svega ljubavlju. Promenite prvo sebe pa ce prava cura naici. Te naizgled lepe mozda nisu one prave. Ima jos jedna stvar koju bih napomenua a veoma je bitna a to je sirina znanja koja obicno dolazi sa obrazovanjem ali i nemora. Osobe koje su priblizno podjednako obrazovane sa lakse slazu.

 6. djibril

  Beograd je svet

 7. Pavle

  Losija iskustva su svakako sa devojkama iz provincije jer su nevaspitane.Sa beogradjankama bar znas na cemu si, ako ne odmah onda vrlo brzo…

 8. Kolarov

  Koje bre Beograđanke i Beograđani 90% Beograda naseljeno iz raznih krajeva sve bagra, sad vređam ali ta rec najbolje opisuje pomenute

Napišite komentar