U trendu

Nikol Kidman zablistala na festivalu u Kanu

Nicole Kidman je rešila da privatne probleme ostavi iza sebe i da prisustvuje premijeri svog novog filma „Moulin Rouge“ koji će otvoriti ovogodišnji Kanski festival. Poznata australijska glumica, koja se nedavno razišla sa svojim suprugom Tom-om Cruise-om, stala je na magični crveni tepih i oduševila publiku koja se okupila povodom početka čuvenog festivala.

Nicole je stigla u „Palais des Festival“ u crnoj haljini bez bretela, dizajniranoj u „kan-kan“ stilu i u potpunosti u skladu sa glavnim motivom njenog novog filma u kome je opisan glamurozni svet poznatog pariskog noćnog kluba. Došla je zajedno sa rediteljem , Baz-om Luhrmann-om, i sa još dvema glumačkim zvezdama iz istog filma – Ewan-om McGregor-om i John-om Leguizamo-m.

Pozirala je fotografima smešeći se ljubazno i srdačno, a potom je provela par minuta u rukovanju i razgovoru sa okupljenom publikom, kao i u davanju autograma.

„Moulin Rouge“ je muzička ljubavna priča smeštena na kraju devetnaestog veka. U okviru filma se nalaze i moderne pop pesme. Nicole kaže da je oduševljena načinom na koji McGregor peva u filmu i dodaje da je razvila „duboko emocionalno divljenje“ prema njemu zbog toga.

Privatni život Nicole Kidman je objekat masovnog interesovanja medija jer je nedavno prekinula romansu sa podjednako slavnim suprugom. Ali ona je rešila da i pored privatnih poteškoća dođe u Kan jer je, kako je rekla, „zaista ponosna na ovaj film“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.