U trendu

Njeno veličanstvo košulja

Ima onih koji smatraju da se košulja nosi samo ispod nečeg – džempera, sakoa, jakne, kaputa. Međutim, ako pogledate oko sebe, videćete, recimo, klince koji košulju nose preko majice, kao tanku jaknicu. Postoji mnogo načina na koji možete nositi atraktivnu košulju, i to nikako samo kao podlogu. Evo nekih predloga.

Za dnevnu varijantu bitno je znati da treba da bude mirnijih boja od večernje i da ne sme da bude od materijala koji svetluca ili sjaji (inače ćete biti proglašene za „kraljicu neukusa“). Pamučna košulja je super za dan, jer ćete se u njoj osećati udobno, a ide uz suknje, pantalone, džins… Ne mora da bude jednobojna – šarene košulje su u trendu. Ako iskombinujete košulju od svile ili viskoze sa somotom ili džinsom, istovremeno ćete izgledati i opušteno i elegantno.

Ove sezone u trendu će biti košulje i bluze koje se u gornjem delu šire, a na kukovima se sužavaju u vidu kaiša. Za večernju varijantu super su košulje od satena, čipke ili nekog providnog materijala. Naravno, ako imate dobru figuru, nema nikakvog razloga da je ne pokažete – obucite košulju užeg kroja koja prati liniju tela. Za glamurozan izgled pomoći će vam košulja sa karnerima, kragnom od perja ili, recimo, utkanim perlicama. Ako vam se sviđa tinejdžerski fazon, a želite i da izgledate elegantno, košulja od nabranog satena ili nekog providnog svilenog materijala, kombinovana sa suknjom kosog kroja ili satenskim pantalonama, prava je stvar za vas. Ukoliko ste smele i verujete u svoju figuru, možete obući kratku bluzu (bez ikakvih detalja, jer je glavni detalj vaša savršena linija) i plitke uzane pantalone.

Košulja je, naravno, sjajna i za poslovne varijante. Crno-bela kombinacija je uvek u trendu. Punije dame bi trebalo da nose širu košulju uz strukiran duži sako – tako će prikriti bokove i vizuelno izdužiti figuru. Ukoliko želite, možete nositi i šarenu košulju – ona najbolje ide uz jednobojan kostim i visoke ili srednje potpetice. Kad je o materijalu reč, dobri su svila i pamuk; čipka, saten i providni materijali izgledali bi krajnje neukusno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.