U trendu

Novi detalji: Princeza Dajana ipak NIJE volela Dodija Al Fajeda

Princeza Dajana nije volela Dodija al Fajeda i ušla je u vezu s njim samo da bi “provela leto uživajući na njegovoj jahti”, tvrdi bivši privatni sekretar princeze Dajane Majkl Gibins, prenosi Blic.

Par je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Parizu pre 20 godina, ali Gibins je uveren da bi se njihova veza ionako “raspala”.

– Iskreno mislim da je iskoristila priliku da provede prijatno leto o tuđem trošku – rekao je on.

Tog leta 1997. godine, Dajana i Dodi su snimljeni kako se sunčaju na njegovoj jahti, a osvanule su i vesti da su u Monte Karlu kupovali verenički prsten. Neki mediji su čak izveštavali o tome da princeza nosi Al Fajedovo dete.

Gibins kaže da im “uopšte nije verovao” i da je imao osećaj da je rešila da postane druga osoba, te da je verovatno bila “prilično ogorčena i besna zbog toga što je sve ispalo kako je ispalo.”

On je rekao da “javnost i dalje prezire” vojvotkinju od Kornvola zbog odnosa prema Dajani i da će “izbiti pobuna” ukoliko ikada postane kraljica, piše Dejli mejl.

Ispričao  je da je bio protiv toga da prinčevi Vilijam i Hari idu iza majčinog kovčega na državnoj sahrani, ali da nije bilo na njemu da iznosi svoje mišljenje.

Jedan od nabližih savetnika kraljice Elizabete nedavno je ispričao kako je princ Filip uoči sahrane ubedio unuke Vilijama i Harija da to učine, rekavši: “Ako vi budete išli, ići ću i ja.”

Gibins je rekao da bi Dajana bila ponosna na sinove zato što su javno progovorili o svojim osećanjima i što nastoje da modernizuju kraljevsku porodicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.