U trendu

Novi trik koji je zaludeo žene: U 3 poteza dobićete savršeno nalakirane nokte (VIDEO)

Ako nemate nadogradnju ili izlivene nokte, najverovatnije svako malo morate da lakirate nokte. Manikir na koji odlazimo u salon uglavnom rezervišemo za posebne prilike, pa smo često primorani da sami sređujemo svoje nokte. Uprkos najboljim naporima, verovatno vam se dešava da ih ne nalakirate baš onako kako ste hteli, zbog čega morate da sakrivate svoj neuredan manikir.

Međutim, bićete veoma iznenađeni kada čujete da postoji jednostavan način da veoma lako i savršeno ravnomerno nalakirate svoje nokte, bez ikakvog napora.

Ekspert za lepotu koji vodi svoj nalog na TikToku otkriva novi način za lakiranje noktiju, koji će učiniti da uvek imate savršeno uredan manikir.

@nailbetch

My painting technique 💅🏻Practice makes perfect and polishes are different consistencies. So take your time 😌 #nailinspo #naturalnails #diymanicur

♬ Steven Universe – L.Dre

“Počnite sa kuglicom laka na sredini nokta. Zatim lagano gurnite četkicu prema zanokticama i prevucite nagore duž bočne strane. Kada pokrijete oko dve trećine nokta, vratite se ponovo na bazu da popunite ostalu prazninu”, kaže ona i dodaje:

“Raširite četkicu i prevucite duž zanoktice i podignite je. Ovo vam ostavlja ravnomeran sloj laka bez mrlja koji se takođe ne preliva na kožu.”

Naravno, kao i za sve, biće vam potrebno malo vežbe kako biste se naučili da ovim potezima savršeno nanosite lak. Zato vam je potrebno vreme.

Nepotrebno je reći da je ovaj video naišao na oduševljenje mnogih devojaka koje su se mučile sa lakiranjem noktiju.

Komentari su bili brojni, od “Ovo je tako savršeno”, do “Savet! Ako vam lak ne teče ovako, dodajte malo acetona u bočicu i dobićete glatki lak”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar