U trendu

Oblik grudi otkriva seksualni karakter žene – nežna ili vatrena?

Želite li zaviriti u tajne ženine duše pre nego što se spojite u strastvenom zagrljaju, pomoć potražite u staroj španskoj umetnosti proricanja – sternomanitiji. Ovaj pojam odnosi se na proricanje budućnosti iz oblika i obeležja na grudima, a u današnje vreme ovom metodom se služe i stručnjaci. Tvrde da ženin karakter možemo pročitati iz oblika i veličine njenih grudi, prenose mediji.

Italijanski seksolog Piero Lorenconi objasnio je da ženine grudi mogu označiti karakter u istoj meri kao što to čini astrologija. Tipove grudi uporedio je s voćkama pa tvrdi kako veličina i oblik grudi muškarcu mogu otkriti sve o nekoj ženi.

Prema obliku poprsja Lorenconi je žene podelio na dinje, grejp, kruške i limune. Dodao je i pomorandže i tvrdi kako žene s takvim oblikom grudi nisu lude za seksom, ali vole maženje.

Dinja traži divljenje i voli da se razmazi
Voćni popis počinje s dinjama. Piero tvrdi kako se žene okruglih grudi doimaju majčinski. A žene s poprsjem u obliku dinja pre svega žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite, vrlo će retko odbiti vaš poziv na seks.

Limun je uvek u potrazi za užitkom
Muškarci koji vole žene divljeg, neukrotivog karaktera trebali bi birati one čiji vrh poprsja podseća na polovinu limuna. Ove su žene pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grejp voli nežnost i nije za veliku strast
Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što oni očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su u biti stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Razmaziće partnera, ali ispred seksa staviće izmenjivanje nežnosti.

Slatka je kao kasna kruška
Ako ste pikirali lepoticu s prsima u obliku kruške, znajte da, iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. I pripazite! Iako deluju vrlo ozbiljno, ove su pripadnice nežnijeg pola sklone preljubi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.