Obucite se za najluđu noć

Nema potrebe za trošenjem puno para da biste izgledali lepo u najluđoj noći. Morate samo znati prezentovati sebe u najboljem svetlu. Najbolje je držati se jednostavnih krojeva i linija. Jednostavno je i najizazovnije, a dozvoljava uvek da sebi priuštite jedan vrišteći detalj.

Crno je crno, večno, nezaobilazno i neprolazno. Ističe najbolje, prikriva ono što želite da bude manje upadljivo. Vaše lice je u prvom planu i ne postoji granica u izboru reljefnih, mrežastih ili sjajnih čarapa.

Obucite se slojevito. Najverovatnije ćete tokom večeri prelaziti iz toplog u hladno, pa je dobro da budete pripremljeni za svaku od tih situacija. Svaka dama treba da ima u ormanu odgovarajući crni džemper ili elegantni sako koji može ukombinovati sa haljinom. Za one malčice starije ili možda samo ekstravagantnije, bunda je otmena uvertira haljini.

Uvek računajte na nevolje sa čarapama. Ako na to ne želite da obraćate pažnju, bolje haljinu zamenite ravnim, cigaret pantalonama. Čarape su baza svake kraće haljine. Što je suknja kraća, noga je uočljivija, a nema lepšeg prizora od negovanih nogu u svakom smislu u ukusno i promućurno izabranoj čarapi.

Koža je uvek u modi. Moderno krojena haljina sa crnim, kožnim, dugačkim mantilom daje ženstvenost figuri i ističe ono najbolje na vama – lice, struk i noge. Ovakva kreacija uz odgovarajuću visoku i elegantnu čizmu najbolje je što ste mogli odabrati.

Poslednje, ali nikako po važnosti, jeste pitanje udobnosti. Ovo nije vreme za eksperimente i navlačenje neodgovarajućih cipela ili isprobavanje imidža koji vam možda ne pristaje. Veče je dugo, pobrinite se za udobnost uporedo sa estetikom.

Crveno je prava novogodišnja boja. Mnogi se plaše te boje jer jednostavno smatraju da u njoj izgledaju očajno. To može biti istina, ali u svakom slučaju ograničite se na jedan crveni akcenat vaše odeće. Crveni šal od kašmira, crvene dugoprste rukavice, upadljivo crveni ruž za usne, dovoljni su pokazatelji prazničnog raspoloženja. Crvenoj haljini treba veoma malo propratnih detalja.

Somot može biti jako dobar materijal za novogodišnju odoru. Nemojte samo sebi dozvoliti da izgledate kao Skarlet O“Hara (Scarlett O“Hara). Ograničite se na tašnicu, kaiš ili obod od šešira u pomenutom materijalu.

Isprobajte kilt ili škotsku suknjicu. Na mladim osobama može izgledati preslatko. Nije slučajno što je kraljica popa Madona ove godine na koncerte izlazila samo u kiltu. Ne mora vas slaviti cela Škotska zbog popularisanja njihove nacionalne suknjice, kao što je slučaj sa pomenutom damom, ali možete samo udovoljiti devojčici u sebi i isprobati je, barem u jednoj ludoj noći.

Na kraju večeri u svilenoj pidžami se srušite u krevet. Dovoljno velikoj da primi višak koji ste maločas nabacili i dovoljno seksi da održi romansu živom i u novoj godini.

I najvažnije treba napomenuti na kraju. U nekim zemljama postoji običaj nošenja novog crvenog veša na prelazu dana koji završava sa prethodnom godinom. Veruje se da crveno rublje donosi sreću u sledećoj godini ako se nosi u ponoć 31. decembra. Crveno rublje i podvezica može biti savrešen početak nove godine u svakom smislu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.