U trendu

Očajna devojka ne zna šta da radi: Ima savršenog švalera, ali je on tata njenog momka!

Kolumnistkinja britanskog lista San dobila je zanimljivo pismo jedne devojke koja je svojom ispovesti podigla prašinu među čitaocima a tiraž tog dana poznatom tabloidu.

Ona je priznala da je, u fazi raskida sa dečkom, utehu pronašla u njegovom ocu i sada ne zna šta da radi.

Evo i pisma:

„U vezi sam sa divnim dečkom, ali istovremeno redovno imam seks sa njegovim ocem. Ne osećam ništa prema njemu, ali seks je savršen. Imam 24 godine, a moj dečko 27. U vezi smo 3 godine. Kad sve pogledam, veza s dečkom je odlična i volim ga, iako smo 2 puta prošle godine raskidali. U poslednje vreme se mnogo više trudi oko mene. Kad smo prekinuli pre 6 meseci, pričala sam jedne večeri s njegovim tatom koji je došao da vidi kako mi je. Bila sam uzrujana, a on me zagrlio i pre nego što sam se snašla, ljubili smo se. Poljubac je doveo do nezaštićenog seksa. Bilo je neverovatno iskustvo sa tim čovekom. Nisam znala gde se nalazim od sjajnog seksa“, piše ova Britanka.

Ona dodaje da se otac posle seksa izvinio zbog svega ali su nastavili da se dopisuju i dogovorili su novi susret na kojem će ipak ponoviti seks i to u šumi.

„On sad stalno dolazi po mene i vozi me u šumu u okolini moje kuće kako bismo imali seks u autu. On ima 53 godine i vidim da se preporodio sa mnom. Trenutno je naš odnos samo fizički, ali samo razmišljanje o njemu mi je uzbudljivo. Mrzim sebe zbog toga kakva sam prema dečku i zaista želim da prestanem s njegovim ocem. Moj dečko ne zaslužuje takvu izdaju. Ali ako prestanem da imam seks sa tim čovekom, ne znam kako da ga opet pogledam u oči kada budem dolazila kod dečka. Više ne spavam dobro, pod stresom sam. Znam samo da sam se opasno navukla na seks s njim“, napisala je ova mlada dama.

Foto: Pixabay/kelyblack

Kolumnistkinja i terapeut po imenu Deidre dala joj je ovakve savete:

„Seks je sam po sebi uzbudljiv, a dodatno uzbuđenje pruža činjenica da je to tajna veza sa ocem od dečka. Jedini način da sve rešite jeste da se prestanete viđati sa tim čovekom. On to neće prekinuti. Zašto i bi kad ima mnogo mlađu ženu koja mu pomaže da se oseća mlađe? Nadajmo se da će prihvatiti vašu odluku i da će se ponašati primereno. Odluku o raskidu sa ocem ojačaće vam odgovor na pitanje kakav je to otac koji zavodi devojku svog sina? Koliko je to okrutno i bezobrazno. I vi se ponašate loše, kao što znate, ali vas barem ta veza čini očajnom. Napravite korak unazad, pogledajte vezu sa svojim dečkom. S malo truda, uzbudljiv seks možete imati i s njim. Razmislite o svemu“, napisala joj je Deidre.

Šta vi mislite, s kim treba da prekine devojka, sa ocem od dečka ili sa momkom?

Možda sa obojicom?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar