U trendu

Od udavače do zavodnice: Ovih 10 tipova žena treba izbegavati

Kako se vaša savršena partnerka ne bi pretvorila u ženu koja će vam zagorčati život, obratite pažnju na neke od upozoravajućih znakova kod žena koji su simbol nevolje

1. Udavača

Ova žena ima samo jedno na pameti, a to je da namami muškarca u brak. Bilo da je opterećena svojim biološkim satom ili naprosto smatra da joj prolazi ‘zadnji voz’, ona je toliko željna forme braka da joj izbor muža ne igra važnu ulogu. Već na samom početku veze uvodi vas u porodicu, pravi planove za pet godina unapred i smišlja imena vaše dece, a kako bi vas lakše namamila trudi se da vam bude savršena devojka i pokaže koliko će vam sjajno biti u braku. Već nakon par meseci zateći ćete sebe kako birate prsten.

2. Kraljica drame

Ona je nepredvidiva, spontana i vrlo temperamentna. S njom zaista nikad nije dosadno, a razlog za to je što će ona napraviti dramu i tamo gde je nema. Oseti li da joj ne pružate dovoljno pažnje, napašće vas pred celim društvom, pogledate li prolaznicu na ulici, izjuriće iz auta koji se kreće, a ako poželite da je ostavite – plakate, vrištati i ‘seći vene’ jer ne može da zamisli svoj život bez vas…

3. Sponzoruša

Za prepoznavanje sponzoruše nije potrebno veliko znanje ili umeće, jer ona u prvi plan ističe svoju fizičku privlačnost u koju značajno investira čestim odlascima kod frizera, kozmetičarke i u šoping. Od samog početka veze obraćaće pažnju na sat koji nosite i auto koji vozite, nikad se neće latiti novčanika i polako će vas uvesti u to da smatrate da je vaša uloga plaćanja svega ‘kavaljerska’ i najnormalnija. Osim toga, brzo ćete primetiti da nema drugih interesovanja u životu osim izlazaka i sređivanja.

4. Emocionalno nedostupna

Ovaj tip žene je izuzetno opasan, a opisuje onu ženu koja je nedavno izašla iz dugogodišnje veze koju nije u potpunosti prebolela, pa će u novi odnos ući bez emocija. Iako može da ima sve druge poželjne kvalitete u odnosu, budući da njoj neće biti toliko stalo jer ona trenutno nije u stanju da razvije duboka osećanja, naći ćete se u vezi iz koje ćete vi vrlo verovatno izaći jako povređeni i nesigurni, a ona zadovoljenog ega

5. Zvocalo

Zašto si ovo, zašto nisi ovo…omiljene su rečenice tzv. zvocala. S njom u odnosu nikad nećete biti dovoljno dobri i zadovoljiti njene standarde, jer ih ona zapravo nema – tj. ni sama ne zna šta želi. Ovaj tip žene je zapravo nezadovoljan i frustriran sopstvenim životom, a umesto radom na njemu, baviće se ‘krojenjem’ partnera po svojoj meri – od odabira odeće, prijatelja, ponašanja…

6. Bez stava

Ona je zgodna, uvek nasmejana, slatka, pristojna i potvrdno kima glavom. Na prvi pogled ćete pomisliti da ste upoznali najsavršeniju ženu na svetu i ponosno je voditi pod ruku dok će vas drugi ljubomorno gledati. To će dodatno i potvrditi činjenica da se nikad ne svađate i ona se u svemu slaže s vama. Ali, zagrebete li po površini, shvatićete da ona zapravo retko izražava svoje stavove i misli, pa se i zapitati ima li ih uopšte.

7. Opsesivna

Na prvi pogled će vam imponovati koliko ste se joj dopali i sviđaće vam se činjenica da s njom ne morate da igrate igrice ‘toplo-hladno’ da bi je osvojili. Uskoro će vam njenih 10 poziva na dan, činjenica da joj morate polagati račune za sve što radite, pa i koga ste slučajno pogledali na ulici upaliti crveno na semaforu – imate posla s posesivnom i ljubomornom ženom koja se poput pijavice prilepi na partnera i crpi njegovu energiju.

8. Razmažena

Ona je tatina i mamina princeza, čistog srca i namera, dok je svet oko nje okrutan. Njene se priče svode na to da su ljudi prema njoj nepravedni, na poslu ispada žrtva, a sve njene prijateljice su ljubomorne na nju. S ovakvim tipom žene ćete dobijati redovne ‘terapije’ ćutanjem i durenjem jer ste povredili njene osećanja, rekli nešto bezosećajno ili se samo poneli kao kreten, bez da ćete imati pojma o čemu se radi.

9. Najpametnija

Muškarci vole inteligentne žene koje znaju da se izraze i imaju čvrste stavove, ali ne i one koje baš ‘sve’ znaju najbolje, ne dozvoljavaju mišljenja suprotna od svojih i ne prekidaju raspravu dok ne kažu sve što joj je na pameti. Takve žene imaju ružnu naviku da ističu svoje obrazovanje, iskustvo ili racionalnost, istovremeno potcenjujući ljude oko sebe.

10. Zavodnica

Ona pršti seksepilom, za njom se okreću muškarci na ulici, a vrlo je svesna svoje privlačnosti i zna kako da je iskoristi. Uvek je okružena obožavaocima, stalno dobija ponude za izlazak na sastanak i gde god izađete s njom ona nekog poznaje. Vrlo brzo ćete shvatiti da ona nije samo žrtva svoje lepote, već vrlo jasno podstiče muškarce da flertuju s njom, jer je serijska zavodnica koja obožava da ‘pumpa’ svoj ego, pa ćete osećati stalnu nesigurnost i ljubomoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)