U trendu

Oprezna, nežna ili snažna: Hajde da otkrijemo kom tipu devojke pripadate

Sve je veći broj zanosnih dama koje nisu u vezi i koje nikako ne mogu da pronađu svoju srodnu dušu.

Psiholozi i stručnjaci za veze podelili su po tipovima ove dame i istakli gde se najčešće prave greške, zbog čega ostaju same.

Prepoznajte se i razmislite da li negde grešite.

Sumnjičava i oprezna
Vi niste jedna od onih slobodnih devojaka koja će sebi dozvoliti da bude slepo zaljubljena. Pošto ste sve ovo prošli jednom ili dva puta, možete odmah pročitati signale kada momak počne da “mulja”.

Dakle, volite da budete na oprezu od početka i shvatate na vreme da je tip sa kojim izlazite apsolutni promašaj za vas. Pažljivo ga posmatrajte u dozvolite mu da dokaže da ipak nije baš takav kakvim ga vi smatrate. Ako ste previše uplašeni i oprezni, možete delovati nezainteresovano i hladno.

Bićete skloni da na sve gledate u negativnom svetlu, pa ćete možda donositi pogrešne odluke. Držite oči otvorene i dozvolite sebi da vidite i dobre i loše stvari.

Devojka za svakoga

Nikada niste sami i uvek izlazite sa nekim, makar i potpuno pogrešnim. Bez obzira da li je momak bez posla, dosadan ili prost. Razmisltie dobro zašto to radite. Da li zato što ste imali dovoljno raskida i strahujete da budete sami?

Dozvolite sebi malo vremena između odnosa kako biste razmislili o onome što zaista želite. Kada postanete izbirljiviji, vaše šanse se povećavaju.

Snažna i uspešna
Vi želite ljubav, ali teško možete pronaći muškarca koji bi izdržao vašu nezavisnost i vrtoglava dostignuća. Vi izlatite kada vam raspored to dozvoljava i nadate se da ćete jednog dana pronaći nekoga. Inače, nije vam veza najvažnija, jer je posao ipak vaša prava ljubav. Beu onzira na vaš moćan stav, pravog muškarca nikada nećete uplašiti. Sve što treba jeste da stvorite zdravu ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Nežna, romantična duša
Vaš princ na belom konju pojaviće se kada se jnajmanje nadate i biti sve što ste ikada poželeli – ovo je san romantičnih princeza koje su oplakale svaki srećan kraj, pročitale tone ljubavnih romana i još uvek veruju u bajke.

Ako ste jedan od ovih romantičnih tipova slobodnih devojaka – zaista je dobro sačekati srodnu dušu, ali važno je i da ste svesni realnosti. Muškarci se u stvarnom životu ne ponašaju poput ljubavnika prikazanih u romantičnim filomovima i knjigama.

Žena na sve spremna
Veoma ste organizovani i verujete u stabilnu vezu. Registrovali ste se na svim sajtovima za upoznavanje i pokušavate da idete samo na prava mesta, dajete sve od sebe. Uvereni ste da ako nastavite da posvećuzjete dovoljno vremena i povlaćite prave poteze, na kraju ćete pronaći savršenog momka. Samo se opustite i nemojte sve činiti tako mehanički i očajnički. Budite samouvereni, pronaći ćete i dragog i zabavu u izlascima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.