Osećajte se dobro i kada ste goli

Bez obzira do kog nivoa svlačenja ste došli, evo na koji način možete da se osećate dobro u svojoj koži.

Kao prvo, cenite sebe kada ste goli. Pomislite na osećaj vaših mekih ramena, nogu, zdrave kože. Obline vašeg vrata, vaših ušiju, prstiju. Predivan oblik vaših noktiju. Slavite svoju kožu. Ulepšajte je manikirom, pedikirom, kupkama, uljima, losionima, puderom, parfemom. Sama činjenica da je vaše telo čisto i meko i da prijatno miriše, je veoma seksi. I kada znate da je vaš lični miris – sa ili bez parfema – božanski, i to je veoma seksi. „Oh, Bože, kako volim tvoj miris“, govori vam on dok vam ljubi vrat. Ima li ičeg lepšeg nego dobiti taj kompliment, a da vi znate da niste stavili ni jednu jedinu kap parfema…?

Zar nije lepo biti žena, imati kožu koju možete „upakovati“ u šta god poželite, bilo da je u pitanju seksi veš ili bilo šta drugo. Možete da obučete haljinu bez leđa, tuniku, nešto providno… ali sve, sve je beznačajno u poređenju sa nečim sa čim smo rođene – sa našom kožom.

Razmišljajte o zavođenju kao o drami u kojoj ste vi zvezda. Ako želite da iznenadite svog ljubavnika, koristite moć svoje kože kao deo jednog nežnog ljubavnog scenarija. A što je manje sakrivena, što je ima više, to bolje. Svetla su prigušena, vi ulazite u prelepom rublju, osećate kako vam koža pulsira. Vaše lice je crveno od penušave kupke u kadi. Vaša meka ramena i noge sjaje predivnom svežinom. Nosite svoju omiljenu seksi odeću za spavanje. U svojoj ste koži – vi vladate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.