Otkriveno KOJOM metodom se leči Jelena Đoković

Kao neko ko je pod konstantnom lupom javnosti, dok podiže trogodišnjeg sina Stefana i dvomesečnu ćerku Taru, Jelena Đoković mora da se od stresova i neželjenih situacija štiti kako zna i ume.

Supruga Novaka Đokovića jedna je od onih javnih ličnosti koje ne kriju da se zdravo hrane i tako i žive, ali nedavno je otkriveno i šta dodatno Jelena koristi kako bi se osećala dobro.

Radi se o Bahovim kapima koje spadaju u alternativne metode lečenja.

„Iako svi misle da je Jeleni lako u životu, činjenica je da ona ima mnogo obaveza i problema sa kojima mora da se nosi. Pre svega, kao i svaka žena koja ima malu decu, konstantno je umorna i fizički i psihički, a sada je i Novak van terena zbog povrede i ona pokušava da mu pomogne da što pre ojača i ponovo počne da pobeđuje. Dodatni pritisak stvara činjenica da je cela porodica konstantno pod lupom javnosti“, prenosi reči izvora magazin VIP.

Delovanje Bahovih kapi zasniva se na uspostavljanju unutrašnje mentalne i emotivne ravnoteže, jer upravo njeno nepostojanje dovodi do sklonosti povredama i bolestima.

Stvar je u tome da se tim kapima, koje su zapravo cvetne esencije, tretiraju osećanja kako bi čovek mogao da razvije sve svoje potencijale.

Jelena je i sama nehotice jednom na Instagramu otkrila da koristi Bahove kapi jer su se na nekoj slici videle u pozadini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.