najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Otkriveno KOJOM metodom se leči Jelena Đoković

Kao neko ko je pod konstantnom lupom javnosti, dok podiže trogodišnjeg sina Stefana i dvomesečnu ćerku Taru, Jelena Đoković mora da se od stresova i neželjenih situacija štiti kako zna i ume.

Supruga Novaka Đokovića jedna je od onih javnih ličnosti koje ne kriju da se zdravo hrane i tako i žive, ali nedavno je otkriveno i šta dodatno Jelena koristi kako bi se osećala dobro.

Radi se o Bahovim kapima koje spadaju u alternativne metode lečenja.

„Iako svi misle da je Jeleni lako u životu, činjenica je da ona ima mnogo obaveza i problema sa kojima mora da se nosi. Pre svega, kao i svaka žena koja ima malu decu, konstantno je umorna i fizički i psihički, a sada je i Novak van terena zbog povrede i ona pokušava da mu pomogne da što pre ojača i ponovo počne da pobeđuje. Dodatni pritisak stvara činjenica da je cela porodica konstantno pod lupom javnosti“, prenosi reči izvora magazin VIP.

Delovanje Bahovih kapi zasniva se na uspostavljanju unutrašnje mentalne i emotivne ravnoteže, jer upravo njeno nepostojanje dovodi do sklonosti povredama i bolestima.

Stvar je u tome da se tim kapima, koje su zapravo cvetne esencije, tretiraju osećanja kako bi čovek mogao da razvije sve svoje potencijale.

Jelena je i sama nehotice jednom na Instagramu otkrila da koristi Bahove kapi jer su se na nekoj slici videle u pozadini.

4 komentara
 1. Anonimni

  To sto pise u textu nije istina. Jelena ne koristi te kapi i nemojte koristiti javne licnosti na navlacite ljude na gluposti. To sto se vidi na po nekoj Jeleninoj fotografiji koju objavi su esencijalna ulja jedne americke kompanije koja i ja koristim…pa znam… Informisite se pre nego sto bilo sta napisete!!

 2. Ilija the second

  Glup tekst. Reklama za nekakve kapi koje uzima žena izuzetno bogatog čovjeka. Uzimaću ih i ja (evo dajem riječ) samo da nađem bračnog partnera teškog stotine miliona dolara.

 3. Sneža

  Kako glup tekst. Jel treba da je sažaljevamo što ima zdravu porodicu, mogućnost da jede šta hoće, da kupi šta hoće, da putuje gde hoće i na kraju i da se leči kako hoće? Ko to danas u Srbiji može? Nema ona pojma šta je pravi stres, kad ne znaš da li ćeš moći da nahraniš porodicu da platiš račune da se lečiš, a tek odmori i putovanja-naučna fantastika!

  1. Anonimni

   svaka cast na komentaru,ziva istina ne znaju ni sta je pravi stres,lako mi je za njihov stres…😑

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike