U trendu

Ovih 5 frizura muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto (foto)

Konjski rep, punđa, kratka kosa: lista frizura je dugačka i većina žena favorizuje jedan određeni stil kojem je obično verna godinama. Ali, jesi li se ikada zapitale kako se vašem partneru sviđa ta frizura?

U anketi jednog sajta za lepotu i negu, su muškarci odgovarali na pitanja o ženskim frizurama, odnosno otkrili su koje frizure uopšte ne vole. Naravno, uvek je najbitnije da se neka frizura sviđa nama, bez obzira na mišljenje muškarca, ali bilo je zanimljivo videti reakcije suprotnog pola…

1. Undone-look

Žene vole takozvanu razbarušenu frizuru – jer je nekomplikovana: malo se protrese kosa, stavi se eventualno malo suvog šampona i evo nam frizure koja izgleda kao da smo upravo izišle iz kreveta. Kod muškaraca takva frizura ne prolazi baš najbolje – dobila je mršavu trojku u kategoriji seksepila.

2. Kratka kosa

Možda je problem u tome da se muškarci plaše da im je žena s kratkom kosom konkurencija, pa je zato pixie-cut završio na samom dnu liste. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena.

3. Half Bun

Ova jednostavna frizura zapravo je kovanica od reči „Half“ (pola) i „Bun“ (punđa). Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Naročito mlađe žene vole ovu frizuru koja se može napraviti za nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije. „Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to ide“, glasilo je objašnjenje ispitanika.

4. „Stroga“ pletenica

Strogo i čvrsto povezana kosa u pletenicu stavlja crte lica u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom. Osim toga, žene s repom ocenili su kao vrlo rezervisane i suzdržane.

5. Punđa

Kao i pletenica, ni punđa ne spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđa izgleda preozbiljno, objasnili su momci. Osim toga, plaše se da je pipnu kako ne bi nešto pokvarili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)