U trendu

Ovih 5 komplimenata otopiće i najhladnije žensko srce

I naizgled hladnu i strogu ženu rastopiće iskreni kompliment muškarca koji joj se sviđa. Žene jednostavno vole da čuju da su posebne, da su ugodno društvo, znati da je njihovo mišljenje muškarcima zaista važno itd.

Naročito su slabe na muškarce koji pokazuju osećaje, ne skrivaju da su ponekad ranjivi, paze na nju kao ‘kap vode na dlanu’ i uz nju su bez obzira što se dogodilo.

A ovih pet komplimenata voli da čuje svaka žena:

1. Ako istakne neku njenu specifičnost kao nešto neodoljivo
To može biti nčr. fizički izgled žene, njeno ponašanje, reakcije u određenim situacijama. Ako muškarac kaže npr. ‘Neodoljive su mi tvoje rupice na obrazima dok se smeješ.’, žena će se sigurno ‘rastopiti’. Na taj način on pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama na njoj ili u njenom ponašanju, jer baš svako voli da ga drugi gledaju pažljivo, a ne površno.

2. Zamoli ženu da im iznese svoje mišljenje o nečemu
– Što ti misliš o tome?’ – pitanje je koje svaka normalna žena želi da čuje od muškarca. Osim što će tako pokazati da smatra ženu pametnom, pokazaće i da ceni njeno mišljenje pa želi da zna kako ona razmišlja. Žene takve muškarce gledaju kao one koji imaju potencijala za kvalitetnu vezu.

3. Kaže da se u njenom društvu oseća ugodno i opušteno
Žene vole muškarce koji se ne boje da pokažu da su ponekad ranjivi pa joj otvoreno priznaju kako s njom mogu biti ono što zaista jesu i mogu se lako opustiti. Osim toga svakoj ženi je drago da čuje da je ugodno društvo.

4. Uživa naglas u njenom mirisu
Bilo da se radi o intimnim delovima tela ili ne, svaka žena voli da zna da ugodno miriše. Tad se oseća sigurnije i opuštenije, a za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu to je vrlo bitno.

5. Kaže joj koliko je lepa, privlačna i posebna
Budimo realni, ne postoji čovek na ovoj planeti  koji ne voli čuti da je lep, privlačan i poseban. Žene su posebno osetljive na te stvari. Svaka voli da zna da je muškarcu neodoljiva, posebno kad joj on to otvoreno kaže pred drugim ljudima, piše Elite Daily.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.