Ovo je jedina seks poza u kojoj žene GARANTOVANO dostižu orgazam

Seksualna terapeutkinja dr Lori Bakli odgovorila je na jedno od najčešćih i najvažnijih pitanja o seksu: koja poza ženi omogućava da doživi orgazam.

Bakli smatra da je naziv G tačke veoma zbunjujuć jer se ne radi o tački, već o jednom području unutar vagine, pa ona savetuje parove da eksperimentisanjem pokušaju da pronađu to područje kako bi saznali da li ženi odgovara takva stimulacija.

Osim toga, doktorka je odgovorila na pitanje koja je to poza najbolja za ženski orgazam. Iako se vrhunac, naravno, može dostići na više načina, a svakoj ženi odgovara različita vrsta stimulacije, Bakli preporučuje pozu „žena na vrhu“. Ovaj položaj je tako dobar, jer u njemu žena sama kontroliše brzinu i dubinu penetracije, a takođe je moguća i stimulacija klitorisa – to možete činiti sami, ili prepustiti zadovoljstvo partneru.

„Većini žena je direktna stimulacija klitorisa potrebna kako bi doživele orgazam, stoga je ova poza idealna“, objašnjava Bakli.

1 komentar
  1. Anonimni

    Moje najvece uzivanje koje me seksualno veoma uzbudjuje nisam do sada nikome rekao.Moja skoro jedina seksualna fantazija je,da zenu koja doji.Dakle ima bebu do sest sedam meseci,da ta zena meni dozvoli,da podoji i mene.Citao sam da u Kini,na pijacama se prodaje zensko mleko,koje kupuju stariji ljudi,koji imaju slab stomak.Navodno u kini je normalno,da stari ljudi piju iskljucivo zensko mleko.Ali meni nije potrebno iz razloga slabosti zeluca,vec me izludjuje pomisao, da me neka zena podoji.Ne znam da li je ta moja opsesija perverzna,ili je to normalna zelja.?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike