U trendu

Ovo su prednosti starijih muškaraca

Iako mnoge žene koje su u vezi s mlađim muškarcima ne skidaju osmeh s lica, idealna razlika koja će ženu uistinu učiniti srećnom je više od deset godina u korist muškarca.

Prednost starijih muškaraca je iskustvo i galantnost, kao i činjenica da su spremni da ulažu u odnos koji započnu. Meri Gold kolumnistkinja iz Velike Britanije tvrdi kako stariji muškarci imaju samopouzdanje, a to je ono što ih razlikuje od mlađih koji su nesigurni. Ona kaže kako je muškarac stariji od žene 10 do 15 godina pravi partner za nju. 

Stariji muškarci znaju i tajne zavođenja kojima lako osvajaju žene, ali ne staju na tome već se trude i ulažu u vezu i sa svojim partnerkama vode duge i ozbiljne razgovore.

Kolumnistkinja Gold tvrdi kako su stariji muškarci bolji partneri, jer su u prethodnim vezama naučili šta žene žele i vole i šta im smeta, kao i koje reči ne treba upotrebljavati u ženskom prisustvu. Sve su to stvari koje pripadnice lepšeg pola bacaju na kolena. 

I dok su mlađi partneri „slađi pod prstima“, njihov pogled vrluda i skloni su flertu s drugim ženama. Oni stariji itekako znaju da se to ne radi i znaju da kontrolišu svoju seksualnost. 

Stariji partneri cene žene, a one u njihovom društvu nisu pod pritiskom da moraju odlično da izgledaju, tvrdi Meri Gold koja naglašava kako je jedna od prednosti starijeg muškarca što voli zdravu hranu na jelovniku. 

Na šarm i samopuzdanje starijih muškaraca pale su manekenka Rouzi Hantington-Vitli koja je u vezi s 20 godina starijim glumcem Džejsonom Stathamom, Hajdi Klum, ali i Selma Hajek.

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.