U trendu

Ovo su tri najčešća razloga zbog kojih se žene – potpuno odljube

Odljubiti se od nekoga gotovo je jednako lagano kao i zaljubiti se. Iako je to mnogo teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini večnom može nestati u trenu kada se žena prestane da se oseća ugodno u vezi.

Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može preći, a  ovo su tri najčešće razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:

Nedostatak poštovanja

Svaka se žena voli da se oseća poštovano u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, žena može da počne da se oseća neželjeno i zamenjivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

 Nedostatak intimnosti

Intima ne mora nužno biti povezana sa seksom. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jest ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno.

Drugima je zanimljivija 

Kada žena shvati da su drugi muškarci veći kavaljeri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može itekako uzdrmati vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.