Ovo su tri razloga zbog kojih slobodne žene padaju na oženjene muškarce

Da bi žena smatrala muškarca privlačnim, osim fizičkog izgleda on treba zadovoljavati i neke druge faktore. Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora.

Saznajte zašto slobodne žene „padaju“ na oženjene muškarce.

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su spremno prihvatili činjenicu da im je lepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio da život provede s jednom osobom izgleda vrlo privlačno i poželjno.

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno opisivati odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno „da“ statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo da je većina oženjenih muškaraca zaposlena i odgovorno brine za svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna.

3. Zato što se ne libe da pokažu osećaje

Žene koje su u potrazi za „onim pravim“ svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna što želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoje osećaje su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se doista ceni, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.