Pamela Anderson ima novog dečka!

Tipična žurka na kojoj se pojavljuju bogati i slavni. Njih dvoje se grle strasnije no ikad. Stoje u centru sale, ali to kao da ih ne pogađa. Naprotiv! Njegove ruke bezobrazno šetaju po njenom telu, a ona ga udara po zadnjici dok ustaje sa stolice da bi se popeo na scenu i počeo svoj nastup. Dok je on pored mikrofona, ona mu prilazi i uvija se pored njegovog tetoviranog tela kao profesionalna striptizeta. Okolina je zgranuta. Jedni ćute. Drugi zbunjeno komentarišu. Novinari trljaju ruke. Nova trač-mašina je stvorena. „Oni su otvoreno milovali jedno drugo, pili burbon iz flaše i strastveno se ljubili“, kaže jedna gošća ove žurke.

Ko su njih dvoje? Zahvaljujući naslovu teksta ste verovatno već shvatili koja se poznata dama „uvijala poput profesionalne striptizete“. U pitanju je kraljica skandala, seks-bomba, ili, ako više volite, „devojčica“ u crvenom kupaćem kostimu – Pamela Anderson (Pammela Anderson). Pem ponovo kraj sebe ima „ružniju polovinu“, ovoga puta u vidu Kida Roka (Kid Rock). Novinari ih svuda prate, ali i oni se brinu da naprave dovoljno materijala za popunjavanje trač-rubrika.

„Mislim da me devojke vole jer sam iskren i pristojan momak u celini“, skroman je Kid Rok u intervjuu za britanski tabloid Sun. „Pem i ja smo zaista zaljubljeni. Mislim da sam po prvi put istinski zaljubljen a i ona mi kaže da oseća isto. Među nama je sve sjajno. Volim je i siguran sam da ćemo imati zajedničku budućnost“.

I Pamela i Kid su „porodični ljudi“. Ili bar tako tvrde. „Ja sam veoma srećan sa njom. I ona i ja smo vrlo iskreni i prirodni ljudi. Volimo da se družimo, da pričamo i oboje smo okrenuti porodici“.

„Imamo puno toga zajedničkog. Oboje imamo decu i ona su nam najvažnija stvar na svetu. Volimo da izlazimo i da se lepo provodimo“.

Prvi put su se sreli na jednoj holivudskoj žurci i među njima su odmah planule strasti. Kako Sun otkriva, istovremeno su nestali i vratili se tek posle 30 minuta i to u prilično raščupanom stanju i sa drugom odećom. Svaki dalji komentar je nepotreban.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.