Pet frizura koja nikada neće izaći iz mode (foto)

Bez obzira koja boja kose je u trendu ili kakav način šišanja je moderan, postoje frizure koje su uvek aktuelne. Čar klasičnih frizura je u tome što se prilagođavaju različitim teksturama kose i uglavnom su lake za održavanje.

Odlična su polazna tačka kad želite da oporavite kosu od eksperimentisanja ili samo da skratite vreme stilizovanja frizure svako jutro.

Ovih pet frizura zaista nikad neće biti prevaziđene.

Bob

Uvek izgleda elegantno i šik, a ovu jednostavnu frizuru su proslavila imena poput Ane Vintur i Alekse Čang.

Da, potrebno joj je malo više održavanja, jer ćete morati da podšišate kosu svakih četiri do šest nedelja. Ali, uvek ćete izgledati sređeno – bilo da je nosite razbarušenu, ravnu ili je fenirate za dodatni volumen.

Duga stepenasto ošišana kosa

Klasična frizura koju su proslavile Dženifer Aniston, Rouzi Hanington Vajtli i Emili Ratajkovski. Stepeni su kod ove frizure ključni i zato je uvek atraktivna.

Duga kosa s razdeljkom na sredini je totalno u stilu devedesetih, ali dodavanjem stepenastih pramenova dajete volumen i teksturu frizuri.

Duge šiške

Kratke ili ravne šiške nemaju tu moć kao duge i razbarušene, koje sežu preko lica. Tajna da izgledaju bezvremenski je da postignete ležeran efekat – kao da ste se tako probudili.

Neophodno je da su dobro ošišane i zahtevaju često pranje – ali ako ste spremne za izazov, duge šiške će uvek izgledati kul.

Talasasti lob

Frizura koja je lakša za održavanje od boba je čuveni lob. Kosa koja seže do ramena svima dobro stoji.

Čak i ako imate prirodno ravnu kosu, ako je nosite blago razbarušenu ili sa plažnim talasima, lob će izgledati moderno i opušteno.

Piksi

Iako je piksi definitivno frizura za hrabre, zaista je ne možete pripisati određenoj eri ili vremenu.

Potpuno je bezvremenska, uvek šik i uvek u trendu. Savršen izbor za žene sa stavom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.