Pitali smo žene šta rade kad ih niko ne gleda

Pre neki dan smo na virtualnoj pijanci nas nekoliko, ne znam tačno kako ni kada, počele da pričamo o odvratnim stvarima koje radimo kad smo same. Ljudska psiha je čudo, pomislila sam kad je Lena sa nama podelila svoju naviku iz kupatila na koju smo se kolektivno zgadile. Kad čuješ tuđe – povraća ti se, kad ispričaš svoje – potpuno ti je normalno.

Naše ćaskanje će ipak ostati zakopano u Fejstajm univerzumu, ali to me je podstaklo da pitam žene koje poznajem da mi anonimno otkriju te svoje male, uvrnute tajne koje niko nikada neće videti.

Ivana (28)

Pošto pantalone nosim i leti, a ko je lud da stalno brije cele noge, ja obrijem samo onaj mali deo koji se vidi od ruba patike do početka nogavice. A kad nosim iscepane farmerke – obrijem samo kolena.

Marija (37)

Živim sama i teško bih se navikla da sa nekim počnem da delim prostor. Kako bih onda učila da igram uz videe s Jutjuba i to gola! A to stalno radim. Plus vežbam jogu gola, tako se osećam slobodnije.

Saška (43)

Jedem krišom nutelu velikom kašikom kad deca zaspu jer ih preko dana ličnim primerom učim da ne preteruju.

Anja (47)

Sedi izrastak ofarbam maskarom.

Branislava (31)

Pustim muziku, pevam u daljinski kao u mikrofon i pričam sa publikom. Đuskam isključivo kad sam sama i tad obujem štikle i neku super usku haljinu, pošto u životu ne bih plesala na javnom mestu.

Lena (24)

Pričam sa sobom u ogledalu naglas dok perem zube, a ako mi hrana ispadne na pod, podignem je i pojedem.

Maja (38)

Kad prospem kafu po jorganu, mrzi me da perem, pa okrenem drugu stranu.

Beba (33)

Ponekad ostavljam one tvrde sline na dasci ispod kreveta kad me mrzi da ustanem, a nemam u blizini maramicu. I nausnice uvek skidam sama.

Iva (19)

Piškim pod tušem i sve skakućem s noge na nogu da se kao ne isprljam.

Mirjana (31)

Skupljam mrvice iz brusa i pojedem ih, a ako upadne kokica – još bolje.

Jovana (21)

Stalno slikam guzu u ogledalu dok sam u vešu, nikom ne šaljem fotke, ali pravim štek da ih imam što više kad budem imala kome da šaljem.

Katarina (36)

Nedavno sam imala gadan raskid i još se oporavljam. Nedostaje mi baš mnogo. Neke njegove stvari su ostale kod mene. Nekad kad mislim da ću odlepiti isprskam njegovu majicu njegovim parfemom, obučem je pa gledam porniće.

Sanja (41)

Ranije sam masturbirala sama, a sad u inat mužu to radim pred njim.

Elena (45)

Brijač koristim dok ne zarđa iz čiste lenjosti. Imam novi, ali mi je u fioci, a ja uđem pod tuš i mrzi me da izlazim i uzmem ga. Zato u tuš kabini imam bar tri zarđala, prastara brijača koji su i dalje u funkciji.

Jana (27)

Kad su mi hladne ruke najviše volim da ih gurnem u brus i uhvatim se sa grudi. To je neki osećaj k’o da si došla kući.

Ida (46)

Kad sečem nokte grickalicom lete svuda i posle me mrzi da ih pokupim. Jednom mi je kuče pojelo isečen nokat.

(Ivana Stojanov, nova.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.