Plus-sajz manekenke pozirale potpuno gole: “Nema pogrešne veličine tela” (foto)

U poslednje vreme, žene sa oblinama su sve popularijne u svetu, a svojim telom poručuju važnu poruku: “Ne postoji pogrešna veličina tela.”

U skladu sa tim, fotografkinja Silvana Denker, koja je i sama plus sajz model, odlučila je da snimi neobičan editorijal, u okviru su manekenke potpuno gole.

Metallic Curves series today with a photo of Anka ❤ #loveyourself #everybodyisagoodbody #nohate #spreadlove #bodylove #silver #metalliccurves #art #fatart #nude #nudeart #nudephotography #photography #silvanadenker #photographer #loveyourbody #acceptance

A post shared by Silvana Denker (@silvanadenker) on

One su se u potpunosti obnažile, a njihovo telo je prekriveno samo metalik bojom.

Cilj editorijala bio je, naravno, slavljenje ženskog tela u svim oblicima i veličinama, a fotke su naišle na odobravanje ljudi širom sveta.

Nema pogrešnog tela. Osećajte se dobro u svojoj koži, kakva god ona bila, kaže Silvana koja se i sama do nedavno borila da zavoli svoje telo, prenosi B92.

“Uskoro punim 33 godine i mogu da kažem da sam tek sad konačno prihvatila i zavolela svoje telo iako se još uvek borim sa poremećajem u ishrani. Godinama sam mrzela svoje telo”, poručila je Silvana.

Jedan komentar

Ostavite komentar