Pojavila se žena vampir!

Nemačka policija je uhvatila ženu iz Berlina koja je vrištala da je vampir i da je žedna dok je pokušavala da ugrize ljude. „Pokušala je da za vratove ugrize tri osobe za nekoliko minuta“, kaže predstavnik za štampu policijske stanice koja je uhvatila ovu „ženu vampira“.

Žena stara dvadeset i jednu godinu, identifikovana jedino kao „Laura E.“, je postala predmet psihijatrijskog posmatranja pošto je kasnije pokušala da sebi odgrize i prste, rekli su policajci.

Kako je njena „vampirska avantura“ počela? Najpre je pokušala da ugrize za vrat jednu 20-godišnjakinju u lekarskoj ordinaciji, ali je žrtva uspela da pobegne. Potom je otišla u restoran brze hrane i ugrizla 40-godišnjeg konobara.

Policija kaže da je potom istrčala na ulicu gde je pustila krv parčetom polomljenog stakla jednom penzioneru starom 88 godina. Tu se priča ne završava, jer je posle toga ugrizla za uvo jednu stariju ženu. Ni policajci koji su intervenisali nisu bili pošteđeni, Laura E. ih je neprestano grizla za ruke dok su je hvatali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.