Praznici, višak kilograma i „Čarlijevi anđeli“

Praznici nam donose mnogo lepih stvari… ali efekti žurki i slavlja neće biti samo poneka razbijena čaša i umor od prazničnih kupovina i trčanja tamo-amo. Onaj negativni efekat ovih trenutaka (kada se potpuno prepustimo svojim željama) osetićete jednog jutra kada obučete vaše omiljene pantalone (tj. kada probate da to uradite) i vidite kako ste ih „prerasli“ (a uzgred, nemate više 11 godina). Kao i uvek, pronašli smo jedno rešenje koje je veoma IN, zabavno, a uz to i dobro troši kalorije. Upamtite: sada je pravo vreme da se pobrinete za svoj dobar izgled narednog leta! Ali… hm, kako?!

Ne nadajte se da će s neba pasti neka magična pilula pomoću koje automatski postajete ___________ (upisati top model po izboru). Dakle, ne gledajte ka nebesima, već svoj pogled usmerite ka… velikom platnu. „Čarlijevi anđeli“ će vam dati svu potrebnu motivaciju!

Naši savremeni anđeli koje igraju Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Lui nikada ne miruju ni sekundu. One su brze, snažne, seksi odevene. One su suviše zauzete svojim neprijateljima protiv kojih koriste super-uglađene pokrete (kao što su udarci nogom iz skoka, i ostali kung fu pokreti), a bave se i vožnjom brzih čamaca i trkačkih kola – i sve to a da ne slome ni jednu jedinu štiklu. Zvuči zabavno, zar ne?

Anđeli su u butt-kicking formi zahvaljujući tome što su se tri meseca bavile intenzivnim fitnes programom sa hongkongškim majstorom Yuen Cheung Yan i njegovim timom (koji su takođe priremali glumce iz filma „The Matrix“). Verovatno nećete biti u situaciji da osam sati dnevno, pet dana u nedelji, posvetite treniranju, kao što su to učinile ove devojke – vaš cilj je, napokon, da slamate srca, a ne nečije delove tela 🙂 Vežanje tri puta nedeljno će biti sasvim dovoljno.

Možete izabrati Kung Fu (kao i „Čarlijevi anđeli“), Tae Kwon Do (omiljeni sport Sarah Michelle Gellar), karate ili kik boks. Očekujte kao rezultat poboljšanje izgleda i kondicije celokupnog tela. Naročito će na snazi dobiti butine, trbušni mišići, ramena i ruke. Svi ovi treninzi su kardiovaskularnog tipa i troše dosta energije. Potražite negde časove ove vrste, procunjajte po mreži ili nabavite odgovarajuću literaturu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.