U trendu

Put do ženskog srca: Pet stvari na koje žene “padaju”

Žene jednostavno vole da čuju da su posebne, da su prijatno društvo i da znaju da je njihovo mišljenje muškarcima veoma važno.

Naizgled hladnu i strogu ženu istopiće iskreni kompliment muškarca koji joj se dopada.

Pet stvari koje svaka žena voli da čuje

1. Naglasite njenu specifičnost kao nešto neodoljivo

To može biti nešto fizičko u vezi sa ženi, njenom ponašanju, reakcijama u određenim situacijama… Ako muškarac, na primer, kaže: „Smatram da su tvoje rupice na obrazima neodoljive kada se smešiš“, žena će sigurno biti dirnuta. Na taj način pokazuje koliko pažnje posvećuje sitnicama u vezi sa svojim ponašanjem, jer svako voli da se u njega gleda pažljivo, a ne površno.

2. Pitajte njeno mišljenje

„Šta mislite o tome?“ – pitanje je koje svaka žena želi da čuje od muškarca. Pored toga što će pokazati da misli da je žena pametna, on će takođe pokazati da ceni njeno mišljenje i da želi da zna kako ona razmišlja. Žene takve muškarce vide kao one koji imaju potencijal za kvalitetnu vezu.

3. Recite da se osećate prijatno u njenom društvu

Žene vole muškarce koji se ne plaše da pokažu da su ponekad ranjivi, pa joj otvoreno priznaju da uz nju mogu biti ono što zaista jesu i lako se opustiti. Osim toga, svima je drago da čuju da je prijatno društvo.

4. Uživajte u njenom mirisu naglas

Bilo da se radi o intimnim delovima ili ne, svaka žena voli da zna da dobro miriše. Tada se oseća sigurnije i opuštenije, a to je veoma važno za dobru atmosferu u vezi ili u krevetu, prenosi N1.info.hr.

5. Recite joj koliko je lepa, privlačna i posebna

Budimo realni, ne postoji osoba na planeti koja ne voli da čuje da je lepa, privlačna i posebna. Žene su posebno osetljive na ove stvari. Svi vole da znaju da su neodoljivi, posebno kada joj muškarac to otvoreno kaže pred drugim ljudima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar