Raskinuli ste, ali vam ON i dalje šalje poruke? Ovo je 8 nedvosmislenih razloga…

Iako više niste zajedno, on kao da je to zaboravio, pa ne prestaje da zivka niti da šalje poruke.

Šta se krije iza toga i zbog čega to radi?

Da li se kaje ili mu je možda samo dosadno? A možda želi da vam još dublje iskopa srce?

Evo razloga:

Navika

Poruka za “dobro jutro” i “laku noć” bila je deo njegove rutine i ne može toga da se oslobodi. Neobično mu je jer ne dobija više jutarnje pozdrave, a i ne šalje ih nikome (još uvek) i zato jednostavno ima potrebu da vas na neki način prizove u svoj život.

Nedostajete mu

Too je najočigledniji razlog za slanje poruka nakon raskida i ne možete ga kriviti. Ljudi se brzo vezuju i osećaj nedostajanja će se svakako javiti, bilo da je veza bila duga ili je trajala nekoliko meseci.

Saznao je da imate nekog drugog

Još uvek nema dokaza za to, a gde će dobiti najsigurniji odgovor nego od vas. U nekim slučajevima bivši momci osete potrebu da se ponovo vrate u vaš život baš kada čuju da ste nastavili dalje. Ne možete ga opet kriviti, jednostavno to je u ljudskoj prirodi.

Nešto ga je podsetilo na vas

S vremena na vreme, neke nas stvari podsete na bivše partnere i jednostavno imamo potrebu. Takva poruka ne mora uvek imati neko duboko značenje.

Želi da mu se vratite

On želi novu priliku i učiniće sve da je dobije. Tu pre svega mislimo na činjenicu da će biti ponizan, davati komplimente i stalno ispitivati kada ste slobodni za kafu.

Nema nikoga

Pošto nema nikog za maženje ispod ćebeta, odnosno za seks, cima vas.

Želi da vas iznervira

Njegovo zivkanje i slanje poruka ima samo jednu svrhu: da vas iznervira jer se on oseća uznemireno, ljuto i frustrirano zbog odluke da prekinete s njim.

Treba mu vaš savet

Ako ste završili u dobrim odnosima, postoji velika šansa da će vas s vremena na vreme pitati za neki savet, pomoć i uslugu. Koliko god to vama bilo čudno, njemu nije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.