U trendu

Razmena odeće sa prijateljicama

Kako dođe proleće, tako s raznih strana stižu i saveti šta sve novo da kupite kako biste osvežile garderobu. Prijatno je osvežiti garderobu, ali takvi saveti mogu da deluju frustrirajuće ukoliko nemate novca. Međutim, moguće je osvežiti garderobu i bez novca – uz pomoć prijateljica.
Ukoliko ste kao mnoge žene, verovatno imate u ormanu odeću koju uopšte ne nosite, bilo zato što vam više ne odgovara (ugojile ste se ili smršale), bilo zato što vam je dosadilo da je nosite, bilo zato što vam je bila simpatična pa ste je kupile, ali je nakon toga niste obukle. Biće tu verovatno i nekih komada odeće koji su toliko ofucani da više nisu za nošenje, ali vam je žao da ih bacite – oni ne ulaze u ovu priču.
Dogovorite se s prijateljicama da svaka od vas sakupi odeću koju više ne nosi. Podrazumeva se da ta odeća treba da bude čista, bez upadljivih fleka koje vlasnice nisu uspele da uklone, i da ne treba da bude pocepana. Nađite se kod jedne od vas, ili organizujte nekoliko takvih okupljanja tokom kojih ćete razgledati odeću koju vaše prijateljice ne upotrebljavaju i odabrati ono što vam se dopada – i one će slično učiniti s odećom koju vi ne nosite.
Ovakav postupak doneće vam višestruku korist. Dobićete odeću koja vam se dopada, a nećete morati da izdvojite novac za to. Družićete se sa vama dragim osobama – zabave radi, možete i da organizujete isprobavanje odabrane odeće u stilu modne revije, imaćete celo popodne ili za koliko vremena se dogovorite da se oblačite u različitu odeću i pitate prijateljice kako vam stoji, i da procenjujete kako odeća stoji vašim prijateljicama. I još, oslobodićete se viškova koji vam pretrpavaju orman, plus ih nećete samo baciti niti koristiti kao krpe, već će se tome što je vama višak obradovati neka vama draga osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.