Robi Vilijams ponovo zaljubljen

Loša vest za sve obožavateljke stasa i glasa Robija Vilijamsa (Robbie Williams) – princ britanskog popa ima novu devojku. Njeno ime je Liza Mari (Lisa Marie), Amerikanka je, i po zanimanju model. Nedavno je doletela u London sa namerom da izvesno vreme provede sa svojim dečkom.

Liza i Robi su se upoznali u Los Anđelesu. Jedna njihova prijateljica otkriva: „Prvo je ona s vremena na vreme dolazila na vikend u Britaniju. Ali izgleda da sada ovde ostaje dve nedelje, što je duže no ikad. Oni zaista puno vremena provode zajedno.“

Mladi par ne podnosi razdvojenost. Kada je Robi nedavno proveo nekoliko dana u Sent Tropezu da bi snimio spot za svoj singl „Eternity“, Liza nije imala strpljenja već je ubrzo i sama avionom došla u Francusku.

Robi Vilijams je jedna od najobožavanijih ličnosti među ženskim delom britanske publike. Bio je u vezi sa mnogim poznatim lepoticama, ali izgleda da za sada nije uspeo da pronađe pravu ljubav. Veza sa Lizom je njegova prva ozbiljnija veza posle raskida sa bivšom verenicom Nikol Eplton (Nicole Appleton).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.