Ružičasto je ponovo „in“

Ponovo radi bioskop! Ponovo radi bioskop!

Ahem, hteli smo da kažemo: ove sezone ružičasta je ponovo „in“. Bez obzira na to da li nosite šećerroze, pastelnoružičastu, bledoroze ili neku drugu nijansu, bićete u trendu (osim, razume se, ako iskombinujete nekoliko nijansi iste boje – to nikad nije „in“, već je samo znak lošeg ukusa). Stoga nije loše podsetiti se nekoliko pravila vezanih za ovu veoma ženstvenu i nežnu boju.

Roze na devojčicama uvek izgleda slatko – daje im nežan izgled. Lagana ružičasta haljina izgledaće lepo na mlađim ženama; dame će privući pažnju u pastelnoroze kostimu.

Kombinacija crne i roze boje je veoma seksi, dok ćete, ako iskombinujete sivu i roze, izgledati elegantno. Premda staro pravilo da se lila i roze ne slažu nije tačno (zavisno od toga koje nijanse lila i roze su u pitanju, ova kombinacija može izgledati lepo), ova „mešavina“ izgleda dobro samo na deci; odrasla osoba izgledala bi neozbiljno i detinjasto. Osim ukoliko idu na plažu, odrasle osobe trebalo bi da izbegavaju jarkoroze boju, bez obzira na to na kojoj medijskoj ličnosti je videle. U letnjoj varijanti, roze i bela su veoma lepa i osvežavajuća kombinacija.

Roze pantalone ili suknje sa džepovima na bokovima dobro pristaju samo veoma vitkim osobama. Ukoliko imate malo šire bokove, tamne boje će vas vizuelno „suziti“. Ako ipak želite da stavite nešto roze, marama može biti lep detalj. Želite nešto više? Pokušajte sa tamnim pantalonama, tamnim strukiranim sakoom koji će prikriti bokove i ružičastom bluzom ispod.

Cvetne šare jako lepo idu uz ružičastu (koja i sama asocira na cveće i nežnost). Najčešće se krupnijim ženama ne preporučuju upadljive šare, ali uz malo vešte kombinatorike – dakle, bez upadljivih šara na mestima koje želite da prikrijete – i na njima će „cvetni dizajn“ izgledati privlačno.

Sad ko šta voli, nek izvoli!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.