U trendu

Sakrijte širok donji deo tela!

Većina nas je punija u donjem delu tela nego u gornjem. Pogledajte samo Dženifer Lopez. Šta može da vam pomogne pri rešavanju ovog problema? Umesto da patite i time još više pogoršavate svoj izgled, koncentrišite se na pozitivne tačke, istaknite svoje lepe delove, one manje lepe možete uspešno prikriti. A evo i kako.

Vaši jači delovi: Sve zavisi od vaše građe, to može da bude stomak, kukovi, butine, zadnjica, ili sve od prethodno nabrojenog. Problem je što mnoge žene zbog ovoga počinju da mrze sebe, mada na sve može da se gleda kao izvestan znak „zrelosti“, pa čak i simpatičnosti.

Učinite vašu siluetu savršenom: Sve što treba da uradite jeste da date akcenat ramenima i time skrenete pažnju sa donjeg dela tela. Potražite jakne sa malim naramenicama, kapute sa reverima. Uske pantalone (ali ne i tesne!) i štikle (ne previše visoke) dodaju dužinu vašem donjem delu tela. Prave čizme su one sa potpeticama.

Boje i materijali: Neki predlozi su – kombinacija jakne i suknje (ili pantalona); jakna u boji – pokušajte sa jakim pastelnim bojama, a za proleće – obucite takvu jaknu preko tamne suknje, tamnih čarapi i cipela. Probajte saten i svilu (prirodnu ili veštačku), isprani džins. Potražite suknje blage A-linije, dobre farmerice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.