U trendu

Samo vi radite ovih 5 stvari i bićete ostavljene – zauvek!

Žene se često pitaju zašto ih partneri „odjednom“ ostave, ne primećujući da su mesecima, pa i godinama zaista – nepodnošljive.

Daleko od toga da opravdavamo muškarce, ali ponašanje žena često je do te mere nesnosno da ni druge žene ne mogu nikako da ga opravdaju, ma koliko bile na ženskoj strani i volele svoju drugaricu.

Dolazimo čak do toga da se pojedine žene, čuvši šta druge žene rade – stide svog pola.

Budimo iskreni, ko ne bi ostavio ženu koja:

 1. Uvek je natmurena, neraspoložena, negativna, sve joj smeta, nikad nije nasmejana, ništa joj nije po volji, kao da živi izvan života.
 2. Neprestano gunđa, prigovara partneru, što bi se reklo, „žvoca po ceo dan“.
 3. U krevetu je odsutna i dosadna – tokom seksa gleda plafon i razmišlja npr. o tome kako bi i kad trebalo krečiti.
 4. Zapustila se – ne depilira se, ne doteruje, dopušta sebi prljavu i masnu kosu, što bi rekao Bora Stanković: „Ene gu, oči gu se od brašno ne vide“.
 5. Partnera ne primećuje – on je za nju kao fikus ili deo nameštaja, ma šustikla.

Pa, realno, ko bi to trpeo?

5 komentara
 1. Kokain

  Cuo nekad za: Happy wife, happy life“-Provereno istinito,posveti se supruzi i razmisli da li je samo do nje.

 2. Grifon

  Najbolje je da se posle venčanja 1.što hitnije dana eliminisati mladoženjine roditelje 2.mladoženju poslati da radi u negde u inostranstvo. 3.mir u kući. 4.kad dođe na odsustvo, napraviti što veći cirkus, da u dogledno vreme ne padne mu na pamet da dolazi kući.

 3. Hogar

  Ne zvoca dok se ne uda.Dotad muškarac radi sve potaman, posle dolazi cirkus.Šta to muškarac treba da radi?? samo da klima glavom???Onda je šonja, ako kaže nešto onda su ona na i svi njeni (familija, drugarice, prijateljice, poznanice, komšinice) na svom terenu. Znate, najbolje je da se ne udajete, nego da živite sa mamom. „Žena uvek mora da ima nekog koga će mučiti, bilo muža,bilo ljubavnika“…Jovan Dučić.

 4. Anonimni

  zvoca zato što muškarac ništa nije uradio da ona NE mora mora da zvoca!!!Ne zvoca se ako muško u domaćinstvo uradi šta treba.

 5. LB

  Bolje ista nego nista..

Napišite komentar