Šapnite mu ove dve reči u pravom ćasu i vaš je – zauvek

Devojke često nailaze na mladiće koji im otvoreno kažu da nisu spremni za vezu, da ne žele da se vezuju i sl, ma šta se skrivalo iza toga.

Za pametnu i gordu devojku takav mladić postaće loš zaborav, ali „prokleto žensko“ često baš tada pomisli da će ga ipak svojim magičnim moćima vezati za sebe, pa čak i naterati da se zaljubi.

Opšte je poznato da je takav poduhvat uzaludan, da će samo poniziti devojku ili ženu, ali stručnjaci za veze trvde suprotno.

Oni, naime, smatraju da postoje dve magične reči koje, ukoliko ih devojka izgovori u pravom trenutku, i najokorelijeg mladića, čvrsto uverenog u to da ne želi vezu – mogu učiniti najpre zainteresovanim, a vrlo brzo i zaljubljenim.

Plan je ovakav:

 1. iskoristiti  trenutak najveće požude, kad on gori od želje, a strast mu ključa, kad ne može da se uzdrži i spreman je da pocepa sve sa vas…
 2. Baš u tom času, recite mu: „NE JOŠ!“

Time mu devojka stavlja do znanja:

 1. da ga želi i da je veoma zainteresovana
 2. da ima svoje principe i granice koje treba poštovati
 3. da se oko nje vredi truditi, da nije „lak plen“

Stručnjaci kažu da se u takve devojke ili žene muškarci zaljubljuju, pa vredi pokušati…

Ukoliko plan krene po zlu:

 • magične reči NE JOŠ opasno će ga razbesneti, polomiće sve pred sobom, biti, daleko bilo, nasilan prema njoj ili je onako polugolu izbaciti na ulicu…

Vredi li rizikovati – neka devojke prosude same…

2 komentara
 1. ANDREJ

  Da bi devojka – zena,zadrzala svog muskarca,nisu potrebne ni dve,ni tri reci,potrebno je nesto sasvim drugo. Ogroman broj zena,ni ne sanja koliko skoro svi muskarci,beskrajno uzivaju u oralnom seksu. Klasicni seks,ne moze da se poredi sa oralnim,po uzivanu koje on muskarcima donosi. Zene koje umeju,koje su „prakticno obucene“ da kvalitetno muskarcima priuste zadovoljstvo u oralnom seksu,mogu biti mirne i spokojne.Veoma retko muskarci napustaju takve partnerke.!!!

 2. sirmijum

  pogrešan momenat za te dve reči , mislim ima još bolja situacija za to ali tu nema puno priče ……ne još može tada samo neki drugi put 🙂

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike