Šminkanje u žurbi

Verovatno vam se desilo da u žurbi samo stanete pred ogledalo i u najboljoj nameri nabacite malo „boje“ na lice, a da krajnji rezultat tog ubrzanog postupka šminkanja nije baš sjajan. Mnogo žena ima sličan problem, ali postoji par stvari koje vam mogu olakšati šminkanje kada žurite.

Čak i veliki majstori šminkanja kakva je Jillian Fink Dempsey moraju da „protrče“ kroz svoj uobičajeni proces nanošenja makeup-a ako kasne negde. Generalno gledano, nanošenje pudera u žurbi neće biti toliko katastrofalno, ali kada stavljate šminku na oči, potrebno je da samom postupku posvetite značajno više pažnje.

Jillian Fink Dempsey predlaže da se trudite da sve bude što jednostavnije i bez komplikovanih „kozmetičkih zahvata“. Stavite malo vazelina na kapke za prelivajući „wet“ look. Vazelin daje transparentni sjaj koji ističe prirodnu boju vena na vašim očnim kapcima.

Ako vas ovo ne čini zadovoljnim i ako još uvek želite da nanesete „pravu boju“, stavite malo senke ili sjaja za oči u zlatnoj ili „šampanjac“ boji. Nanošenje zlatnih nijansi u žurbi je mnogo lakše u odnosu na druge boje jer ne zahteva mirnu ruku i preteranu preciznost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.