Šta da obučem večeras?

Stojite li i vi satima pred ogledalom dok se spremate za izlazak? Isprobavate li sve moguće i nemoguće kombinacije u želji da pronađete pravu? Ukoliko je neodlučnost kod biranja odeće za sastanak i vaš problem, nastavite sa čitanjem ovog teksta – možda ćete naći par praktičnih saveta potpuno primenljivih na vaš slučaj.

Pravilo broj jedan glasi – izaberite odeću u kojoj se osećate prijatno! Ako se na visokim potpeticama osećate kao klovn na štulama, ne razmišljajte dva puta oko toga da li treba ili ne treba da obujete ravne cipele. Ako nikada u životu niste nosili kravatu, a negde ste pročitali da je to sada u trendu, verujte nam da sada nije pravi trenutak da taj trend sa pista prenesete u svoj život.

Rekli smo vam da obučete nešto što je opušteno i u čemu se osećate prijatno, ali pazite da ne bude previše opušteno – pojavljivanje u starim farmericama i džemperu koji ste dobili od tetke vam neće doneti drugi sastanak! Izgledajte senzualno, ali ne seksi i napadno. Možda je Karleuša privlačna na televizijskom ekranu, ali prosečnom muškarcu će na kraju prekipeti dobacivanja koja ćete neminovno dobijati od okoline ako imate ogroman dekolte, ultra-kratak minić i šminku na čijoj napadnosti bi vam pozavidela i pomenuta folk-pevačica. Čak i ako umete da se obučete seksi ali sa ukusom, nemojte preterivati. Muškarac sa kojim ste će verovatno provesti veče pokušavajući da ne bulji u vaš dekolte ili u vaše tesne pantalone.

Jako je važno da vaša odeća bude u skladu sa prilikom. Ako idete na utakmicu lokalnog fudbalskog kluba, obućićete se drugačije nego za operu. Šta god da obučete, želimo vam da se lepo provedete i da verujete sopstvenoj proceni!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.