Šta muškarce čini privlačnim

Kao prvo, nisu sve žene privučene istim stvarima. Čak, neka žena jednog dana može misliti da je muškarac privlačan, ali narednog će misliti drugačije, sve zavisi od toga šta traži u određenom momentu. Ukoliko traži partnera s kojim će provesti noć, onda bira nešto što je sasvim drugačije od osobe sa kojom bi inače započela vezu. Nekada traži muškarca koji izgleda kao Supermen, dok bi u drugom slučaju radije našla nekog sa kim će, u stvari, moći i da razgovara.

Stalno čujemo kako žene kažu da je „osećajnost“ seksi, ali ako je muškarac previše osećajan, onda ne izgleda muževno. Pa gde treba povući liniju između te dve krajnosti?

U pitanju je veoma tanka linija. Mnoge žene bi želele partnera koji je osećajan i koji ima sposobnost da priča o svojim osećanjima. U stvari, žena oseća da ako u razgovoru može da bude bliska sa muškarcem, biće joj lakše da podeli i fizičku bliskost. Ali istovremeno, ona želi neki kvalitet koji reprezentuje muškost. To opet za različite žene može da znači različite stvari. Neka će želeti dobro građeno telo, druga zaštitnički kvalitet, treća da muškarac bude za nijansu seksualno agresivniji nego što je ona.

Onda, naravno, tu je posebna privlačnost i odnos prema parama i moći, što je još uvek važno nekim ženama. I šta može neko čije prezime nije Trump ili neko ko čak nema ni neku „kompanijicu“ srednje veličine da uradi po pitanju te aure autoriteta? Psiholozi kažu da davanje takvih vibracija ne zavisi uvek od veličine računa u banci. Neki muškarci su izuzetno samopouzdani tako da dobijaju jedan nivo moći samo zahvaljujući tome što kao takvi idu kroz život.

Kako da muškarac dobije ekstra dozu samopouzdanja? Predlaže se psihoterapija, što deluje malo ekstremno, ali može se vežbati i kontakt očima i pravilan stav tela (nikako pogrbljenost).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.