U trendu

Stiže Nova godina…

Poslednje pripreme su u toku. Kupili ste poklone za sve drage osobe koje su vas okruživale i činile vas srećnom cele godine. Kolačići se prkosno šepure na stolu, vino se hladi u frižideru, haljina čeka preko stolice samo da uskočite u nju i zasijate na samo vama svojstven način. Zastanite koji minut i pomislite na sve značajne događaje koji su obeležili vašu 2001. godinu.

Biće to skup slika sa proslava, krštenja, rođendana, sastanaka, okupljanja i rastanaka. Setite se putovanja, smeha, šala i kojekakvih gluposti iz dokolice. Prelistajte po albumu slike koje su obeležile 365 dana koji će uskoro biti iza vas. Bez obzira na to da li je to bila godina velikih odluka ili nekako ujednačena sa svakog ćoška, sigurno ćete naći neku situaciju u glavi koja će vam razvući usne u osmeh.

Poslednje veče ove godine traži uvod, razradu i zaključak. Mi smo uvek tu da vas podsetimo na stvari koje ćete vi sigurno zaboraviti. Večeras se ne obraćajte previše alkoholu i gaziranim sokićima kao pomoć kod dehidratacije. Voda će vas mnogo više osvežiti i razbuditi nego i sama kafa. Ne pijte previše raznoliko i količinski. Imajte na umu da treba nešto da pojedete pre nego pošteno nazdravite sledećoj godini. Eto, mi smo se pobrinuli za uvod, a razradu i zaključak prepuštamo samo vama i vašem raspoloženju.

Ostaje još ta krajnja stranica u albumu da se popuni i da upotpuni jednu godinu naših života. Gledajte da to bude zaista šlag na torti!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.