U trendu

Stručnjaci naveli 4 razloga zašto starije dame biraju mlađe muškarce

Mlađi muškarci su odavno u fokusu interesovanja žena, pa to nije tabu tema. Naprotiv, o tome se mnogo priča.

Nisu opterećeni prošlošću

Kada su u pitanju veze između starijih dama i mlađih muškaraca, stručnjaci navode da postoje i brojne prednosti ovakvih odnosa, pogotovo za devojke koje na početku često imaju dilemu da li da se upuste u priču sa mlađim dečkom.

Psihoterapeut Liz Kiler kaže da ne treba da postoji dvoumljenje ukoliko je tu privlačnost i nabraja razloge koji idu u prilog pripadnicama lepšeg pola koje biraju „piletinu“. Ona kaže da su mlađi momci za njih:

1. Razbibriga. Nisu opterećeni prošlošću žene, ne pokušavaju sa njima da se takmiče na poslovnom planu, nemaju potrebu da guše niti da se bave teškim temama.

2. Imaju više energije. Za razliku od starijih muškaraca, oni su u odličnoj formi, ne moraju da odspavaju posle ručka, mogu da se vide sa vama i posle fudbala i da pritom plešu cele noći.

3. Posvećeniji su u seksu. Ne samo da su u dobroj formi, nego imaju i potrebu da vam se dokažu, pa će svako vođenje ljubavi shvatiti kao misiju.

4. Poštuju vas i podižu vam samopouzdanje. Iako možda ne spominju razliku u godinama, sve vreme su svesni da ste vi stariji. Ceniće to što su uspeli da vas osvoje i zato će vam uvek pokazivati da vas poštuju, što može samo da vam nahrani sujetu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.