Svetlosti velegrada

Kraj dvadesetog veka je najavio sasvim nove odnose u društvu. Devedesete godine prošlog veka beleže jednu sasvim jedinstvenu i intenzivnu pojavu. To je jedna jaka i nezavisna žena koja je dostigla visok vid savršenstva i najavila dolazak njenog vremena.

Nasuprot uzorima iz prošlosti, ona je objedinila vrline svake generacije i pretočila ih u jednu savršenu celinu. Izgled fatalnih lutkica iz pedesetih, nemirni duh i pobunjeništvo šezdesetih, visoke štikle i odlučnost sedamdesetih, majke i supruge osamdesetih, sve to je samo jedna, moderna žena.

Žena, koja vlada u svakom pogledu. Ona je uspešna na poslu, zarađuje koliko i muškarci, ako ne i više. Za novcem dolazi i moć, koja je doskora bila privilegija „jačeg pola“. Ona je zgodna, seksepilna i veoma moderna. Može priuštiti sebi i ovozemaljske lepote: cipele, tašne i zanosne haljine. U svakom trenutku izgleda besprekorno, sigurna u samu sebe i, naravno, neodoljivo privlačno. U njenom stanu je najveća prostorija kupatilo, a ne kuhinja.

Za pomenutu „ženu“ ne postoji dilema da li će imati gde da prošeta cipele od kojih joj staje dah. Jer, ona gleda život iz sasvim nove dimenzije, sa najviših potpetica novih „Manolo Blahnik“ cipela. Ona nikada ne odbija izlaske, žurke, a pogotovo drugarice.

Još jedna zanimljiva činjenica, ma koliko muškaraca se vrzmalo po njenom životu, drugarice su uvek tu, u prvom redu. Sve mi volimo muškarce, seks, flert i ostale igrice, ali je najlepši izlazak sa starim prijateljicama na kaficu i razgovor.

Ova žena uživa u životu punim plućima, uzima sve što joj se pruža i ne žali ni za čim. Seks radi seksa, muška ekskluziva, mislile ste? Ona nikuda ne žuri, jer ima sve: dobar posao, novac, moć, izgled i život pred sobom. Isključene su sve socijalne konotacije koje brak nosi sa sobom. Ona želi da vidi što više, da spozna sebe kroz mnoge situacije i tek onda se skrasi.

Ova žena jednako ceni i porodicu koju će steći kada se za to ispune svi uslovi koje ona smatra važnim. Njoj se ne može desiti ništa nepredviđeno i neplanirano. Ova žena smatra da jedino uspešna ako i kod kuće ima stabilnu i srećnu porodicu, vaspitanu i paženu decu. Ona je dobra majka i supruga, na poslu uspešna i moćna, dobar prijatelj i saradnik besprekornog izgleda i šarma. Oličenje lepote, ambicije i topline, pravi predstavnik vrste koja opstaje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.