TAJNA ZGODNIH RUSKINJA: Uz ovaj napitak imaćete idealnu figuru

Drveni istočnjački eliksir, dostupan i jeftin! Tradicionalna medicina i preparate za mršavljenje zasniva na biljkama, čime naše organizam, osim viška masti i kilograma, ne gubi vitamine, ne slabi imunitet, ne gubi energiju, već od toga ima i brojne dobrobiti.

Biberna voda je jedno od najpoznatijih napitaka koji ubrzava metabolizam, ali istovremeno i jača imunitet. Ovaj tradicionalni napitak koristi se već stotinama godina unazad, a potiče iz drevne Indije, odakle se vrtoglavo širio širom istočnjačkih zemalja. Danas je u širokoj upotrebi u Rusiji i upravo on jeste tajna dobrog izgleda Ruskinja, koje pre svega drže do svog zdravlja.

Recept za bibernu vodu

Sastojci:

500 ml hladne vode

2 kašičice crnog bibera u prah

Priprema:

U posudu sipajte 500 ml hladne vode i dodajte dve kašičice običnog crnog bibera u prahu. Pustite vodu sa biberom da proključa na srednje jakoj temperaturi i tada dodajte malo soli. Procedite vodu i konzumirajte dok je napitak još topao.

Biberna voda je jedno od najboljih pića koje možete konzumirati bez nekih nuspojava i ograničenja ako želite da izgubite kilograme i ubrzate metabolizam. Preporuka je da je pijete dvaput dnevno.

Kako je ovo piće začinjeno na prirodan način, telo će sagoreti značajan broj kalorija u vrlo kratkom roku. Naime, njegova spoljašnjost sadrži snažne hranljive materije koje eliminišu masne ćelije.

Prema poslednjim istraživanjima, biberna voda se pokazala kao vrlo moćno sredstvo za razgradnju masnih naslaga. Osim što pomaže kod mršavljenja, pomaže u izgradnji jakog imuniteta, a takođe leči i bolesti poput dijabetesa.

I ne samo to, biber može da podstakne znojenje kao i mokrenje, a na taj način se izbacuju toksini iz tela. Znojenjem nestaju toksini, eliminiše se višak vode iz tela i čiste se pore. Kada govorimo o mokrenju, dolazi do eliminisanja mokraćne kiseline, uree, viška vode i masti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.