U trendu

Tajne ispovesti sponzoruša: Ljubav precrtavamo ako momci nemaju puno novca

One su mlade, lepe i uspešne. Uspešne jer nisu čekale princa na belom konju niti fatalnu ljubav koja će ih oboriti s nogu već nekog imućnog muškarca koji će im ispuniti sve prohteve dok će one zauzvrat njemu poklanjati svoja tela.

O tome kako danas razmišljaju sponzoruše, prethodnih meseci pisali su i najvažniji mediji današnjice poput CNN-a, BBC-a ili Times-a.

Novinar Unilada napravio je profil na sugardaters.co.uk kako bi upoznao devojke i otkrio zašto se bave time čime se bave.

Zaključak izvedite sami mada se on i sam pita ima li uopšte neke razlike između današnjih sponzoruša i dobro plaćenih prostitutki.

„Volim seks pa zašto ne bih bila plaćena za to“, rekla je jedna, dok druga kaže: „Zašto bih radila u kafiću za tri evra po satu, kad mogu da zaradim 800 evra za noć imajući seks s nekim bankarom?“.

Neke britanske sponzoruše otkrile su novinaru da od seksa sa imućnim muškarcima sebi mogu priuštiti najbolje krpice, ići na najegzotičnija putovanja i ručati u najboljim restoranima sveta, prenosi Index.hr.

„Da sam čekala pravu ljubav, možda je nikad ne bi dočekala. A i šta bi s njom ako ni on a ni ja u vezi nemamo dovoljno novca“, citira novinar Unilada jednu sponzorušu, poznatu britanskoj javnosti.

„Ponuda imućnih muškaraca je odlična! Na početku sam naletela na čudne tipove ali kad sam počela da im posvećujem više pažnje, stvari su se popravile. Možete naći različite muškarce – oženjene, razvedene, slobodne, bezobrazne, stidljive, one koji traže prijateljice…Svima njima je jedno zajedničko – imaju dovoljno novca i za sebe ali i za mene i nije im problem da ga odvajaju u velikoj količini jer znaju da sam lepa i atraktivna i da će sa mnom bolje proći u društvu“, rekla je jedna sagovornica novinara.

Devojke koje su pristale da razgovaraju s novinarom zadovoljne su zbog svojih odluka, alise često poistovećuju sa elitnim prostitutkama. Njima to očigledno ne smeta.

Šta vi mislite?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar