U trendu

Tajne lepote slavnih

Kada subotom uveče uključite TV, kada odete u bioskop, ili kada okrenete stranice magazina, ne osećate li se pomalo ugroženo dok na platnu, ekranu, ili na papiru posmatrate žene kojima je priroda podarila savršenstvo? Evo leka za vašu sujetu: Cher je imala milion plastičnih operacija, noge Jeniffer Lopez su kompjuterski „doterivane“ za spot „If you had my love“, a sličnih primera ima još mnogo. Međutim, činjenica je da one nisu savršene, ali da ipak izgledaju (u dobrom broju slučajeva) bolje od proseka. Ali činjenica je i da nemamo vremena za ljubomoru i tračeve, već je mnogo bolje da zavirimo u njihove „budoare“ i da vidimo od čega su „njihova savršenstva“ izgrađena. Uz ove savete i vi ćete sijati kao zvezda!

Jennifer Love Hewitt u toku noći stavlja pastu za zube na svoje bubuljice, koja se bori protiv ovih „napasti“ zahvaljujući izvesnim supstancama koje sadrži. Lucy Liu, glumica filma „Čarlijevi anđeli“ koristi maslinovo ulje za sjaj kose, a ulje lavande za njen dobar miris. Na ovaj način, njena kosa izgleda lepo, bogato i glamurozno. Jedino je potrebno malo više truda da se kosa dobro ispere.

Za zdrav i lep ten, Cindy Crawford stavi mleko u flašicu sa sprejem i onda poprska lice. Njeno lice onda ima svež, ali prirodan izgled. Cindy preporučuje i vežbe, kao i dosta mineralne vode.

Oduvek vas je mučilo pitanje – kako Elizabeth Hurley održava onu sjajnu figuru? Jednostavno – gde god da ide, ona sa sobom nosi minijaturni servis za ručavanje. Zahvaljujući tome, jede znatno manje.

Claudia Shiffer preporučuje vežbanje kao najbolji način da se izborite sa svakodnevnim stresovima i naporima.

Tražite unutrašnji mir i lepotu zajedno? Christy Turlington, Madonna i mnoge druge holivudske zvezde su sve to našle u veštinama koje dolaze iz Azije. Popularna je i nauka Ajuverde (istočnjačka medicinska filozofija koja veruje da su um, telo i duh povezani, fokusira se na preventivu). Inače, Christy Turlington je nedavno napravila svoju liniju kozmetike u kojoj su pomešane indijska filozofija i biljke sa Himalaja. Vama preporučujemo da se bavite veštinama kao što su Yoga i Tae-bo i da se opustite uz mirise eteričnih ulja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.