U trendu

Tajne poznatih: Poza u kojoj će grudi na fotkama uvek izgledati bujnije i podignute (foto, video)

Influenserka Danae Mercer iz Dubaija svojim je objavama prikupila oko 2,4 miliona pratitelja na Instagramu. Tamo savetuje kako jednostavne promene u poziranju, rasveti i autfitu mogu ‘dramatično promeniti način na koji influenser izgleda na društvenim mrežama’.

Između ostalog je otkrila kako da grudi izgledaju bujnije. Radi se o ‘kao slučajnom’ podizanju obe ruke u vazduh. Nešto nalik popravljanju frizure.

– Vrlo je jednostavno. Obucite usku majicu ili bikini, podignite ruke i prekrstite ih iznad glave pa udahnite. Ovo je savršena poza za stvaranje iluzije podignutih grudi – objasnila je u videu, u kome je pokazala i nekoliko trikova kako nositi bikini da telo u njemu bolje izgleda.

– Jeste li ikada primijetili da su ruke često iznad glave na internet fotkama? Deluje kao prirodni ‘lifting’ za dame. Ubacite uz to malo tradicionalnog poziranja; leđa su ravna, grudi ispupčene, nema disanja, i dobili ste odličan snimak – dodala je.

Kaže kako ovaj trik koriste mnoge svetski poznate žene kad se fotkaju za svoje Instagram profile, posebno kad su u bikinijima, poput Kortni Kardašijian, Bele Hadid i Loti Moss.

Danae predlaže još jednu pozu za sličan učinak na grudi kod koje se jedna ruka stavi na bok, a druga podigne iznad glave. Zgodno je i držanje tela kad se jedna ruka prekrsti ispod grudi i zapravo ih podiže dok je druga u visini uha, prenosi Daily Mail.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)